ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

İleti yargisizinfaz4548 24 Mar 2008, 19:13

bence konser vermeli Orhan Babaya bu yakışır diye düşünüyorum.Konserine gidip bütün gönül dostlarınla beraber orada olmak kadar güzel bişey olamaz bence
Kullanıcı avatarı
yargisizinfaz4548
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hyperfast 25 Mar 2008, 15:02

40 yıl konser vermeyen orhan gencebay bence bu saatten sonra vermez bidaha konser
Kullanıcı avatarı
hyperfast
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti yargısız infaz 27 Mar 2008, 13:57

orhan gencebay konser vermemeli,, ama show tv'de vermiş olduğu konser türünde vermeli 1 tane daha,halk konseri türünde değil,biz onu böyle sevdik seveceğizde,,
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti güler 27 Mar 2008, 22:48

versin biz değer bilen özde gencebaycılara sadece bağlamasıyla birşeyler mırıldansın yeter.
(aslında verdiği konsere kim kaç liraya bilet alır diye bir sorgulama yapılırsa daha ferklı bir öğrenim olur..)
Yanlış Yerde Zirve Olmaktansa,
Doğru Bir Yerde (Radikal gencebaycılık). Zerre Olmayı Tercih Ederim...

Anladımki susmak cüsse işiymiş,
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise derin sevdalar......
Kullanıcı avatarı
güler
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti dreams86 03 Nis 2008, 05:18

yahu allah aşkına baba bırakın bağlamayı bildiğiniz üzere birçok enstrümanı çalabildiği halde bunları kimseyle paylaşmadı. kısada olsa bunu bile yapmadı..tv de bile bağlama bile çalmaya yanaşmıyor ki kaldıki konser verecek.innın önünde 40 yıl daha olsa yine vermez.hep diyor vereceğim konser kusursuz olmalı iyi birşey olmalı falan biliyorsunuz hep aynı sözler.ne zaman baba ne zaman.bizide kandırma kendinide kandırma.bakıyorum eski dergilere 70 lerin başında diyorki iyi bir ortam olursa neden konser vermeyeyim.yani tuhaf işler bunlar benim aklım almıyor dostlar
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti Aytac 05 Nis 2008, 17:10

Konseri versin tabi, ama veriri mi orasi cooook zor. Bakalim zaman ne gösterecek. Belki ilerde, belkide hic.
Kullanıcı avatarı
Aytac
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 05 Nis 2008, 18:01

Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofonla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 05 Nis 2008, 18:04

topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofanla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?

Katılmamak elde değil....
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asical 05 Nis 2008, 19:09

idam_mahkumu yazdı:
topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar konser konusunun üzerine niye bu kadar düşülüyor ben anlamıyorum.Çok mu önemli?Orhan Gencebay bir müzik adamı.Eserlerinin her aşamasında bizzat kendi bulunarak üretiyor ve bu üretimlerini bize albüm halinde sunuyor.Aynı bir yazarın romanını sunması gibi.Kimse yazara topluluk karşısına çık da önünde mikrofanla halka kitabını oku demiyor.Demek istediğim inşallah anlaşılmıştır.Orhan Gencebay'ın dünyadaki vazifesi üretkenlik,şov ya da sunum değil.O üretiyor,albümünü çıkarıyor,biz de dinliyoruz.Bu kadar basit.Yoksa konser verse ne,vermese ne?

Elde elde bu forumun adı ''Gencebay konser vermeli mi vermemeli mi?''değil mi?Konuşmayacaktıkta niye açtık o zaman?Komple kaldırılsın o zaman.Bu site de versin diyenlerde var vermesin diyenlerde.Ben versin diyenlerdenim.Vermiyor ama o ayrı.Ayrıca projelerini beklemekle değil ürettikleriyle mutlu olan biriyim.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti gencebayram 06 Nis 2008, 21:01

asical yazdı:
idam_mahkumu yazdı:

Elde elde bu forumun adı ''Gencebay konser vermeli mi vermemeli mi?''değil mi?Konuşmayacaktıkta niye açtık o zaman?Komple kaldırılsın o zaman.Bu site de versin diyenlerde var vermesin diyenlerde.Ben versin diyenlerdenim.Vermiyor ama o ayrı.Ayrıca projelerini beklemekle değil ürettikleriyle mutlu olan biriyim.

başar abi doğru diyosunda fazıl say gibi (ağzımı bozacağım) çakallara yem oluyoz. onun gibi THM'yi ve TSM'yi hor gören bir adam buna karşılık gencebaya neder? bunu düşünelim. Daha birde kalkıp aşık veyselin mis gibi karatoprağını yeniden besteliyor çakal. onu da dünyaca ünlü senfoni konserlerinde çalıyor pirim yapıyor lan adi adam hor ve hakir gördüğün bir kültür hazinesinin en büyük isimlerinden olan bir şahsiyetin eserini neden icra ediyosun. İşte bir noktadada gencebayın kaybettiği nokta bu diye düşünüyorum.Daha bir kaç gün evvel düşünmüştüm bu konuyu tekrardan. dikkatinizi çektimi bilmem enstrümaistler icra sırasında kendilerini iyice kaptırdıklarıda bazı kasılmalar yaşıyorlar vücutları şekilden şekile giriyor. acaba orhan abi bu yüzden demi konser vermiyor. düşünsenize nihavent soloyu çalarken kasılmayacak bir vücut varmı bir an gözlerinizi kapatın nihavent soloyu çalın ve gencebayı çalarken düşünün ne harika bir görüntü değilmi ( zaten çalarkenki o kasılmalar bence görüntü güzelliğide katıyor. Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi) işte bu yüzdendir ki gencebay konser vermeli...(ama bunu genç iken yapsaydı OFFFFFFF!!!!!!OOOFFFFF!!!!)
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ