Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

İleti asakallı 03 Nis 2008, 12:02

İnşallah ama dediğiniz gibi yapımcı adammış en azından irtibata geçmesi de ayrı bir güzellik buda sitemizin ağırlığı ;)
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 03 Nis 2008, 12:05

Ne şiddet nede isyan, haktan yana derdimiz...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti dreams86 03 Nis 2008, 14:39

artık bu durumlara öyle çok alşıştıkki insan olur olmaz ufak birşede bile hemen babayı suçlar hale geliyor.günahını aldık
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti idam_mahkumu 03 Nis 2008, 15:08

Yalnız dünkü programda ufak bir ayrıntı çok ama çok kafama takıldı.... Baba ile röportajı yapan çocuk, normalde babaya "Arabeskin ustası"(!) diye hitap etmesi gerekirken, etmedi(!).

Dedi ki, "Müziğiniz için Arabesk demek Cahillik imiş, öyle diyorlar...." Baba da tebessüm edip, evet deyip anlattı. Ben düşündümde, çocuğun bunu kendi duyumları ile söylemesi çok düşük bir ihtimal. Nerden bilecek babanın müziğinin zenginliğini ve nereden bilecek O'na arabesk demenin cahillik olduğunu. Belli ki babanın yanına gitmeden araştırma yapmış kendi çapında. Meselâ en basit araştırma yöntemi internet... Acaba diyorum bizim siteye girip mi bu kanıya vardı da "Müziğinize arabesk demek cahillik?" diye bir tabir kullandı. Başka hiç bir sitede Gencebay müziği için "Arabesk demek cahilliktir" demiyor benden başka.

Ve ilginç bir nokta daha http://orhanabi.net/orhan_gencebay/ adresinde, Gencebay ile alakalı makalemde;

İdam Mahkumu yazdı:İspanyol müziği, Caz müzik, Klasik Batı müziği, Rock müziği, Çin Müziği, Hint müziği, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Afrika yerel halk müziği, Kafkas müziği, Balkan müziği, Arap müziği, Amerikan Halk Müziği ve diğer bir çok türün hemen hepsi Gencebay Müziği içerisinde yer alır. Bu çeşitli türleri bir araya getirip kendi müziğini yaratan Gencebay'a arabesk demek, sadece ve sadece cahilliktir.

Diyorum... Yani o soruyu bu paragrafı okuyarak üretmiş olabilir.

Ayrıca bir teknik detay daha, son 7 günün site ziyaret istatiklerini inceledim ve yukarıdaki tezimin doğruluğu artıracak bir delile ulaştım.

http://orhanabi.net/orhan_gencebay/ Sayfasını bir kaç kez google'den "Arabesk demek cahilliktir" yazıp aramışlar. Ve arama sonuçlarından benim makaleme ulaşmışlar.

Hatta girin http://www.google.com 'a, arabesk demek cahilliktir yazıp arayıp, bakın karşınıza çıkan ilk sonuç nedir?

[ http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q ... ktir&meta= ]

İşte arama sonuç resmi

Resim

O halde:

1 - "Gencebay dinlemek eğitimsizliğin göstergesidir" diyen bir medyanın yön değiştirip "Müziğinize arabesk demek cahillik" demesi,

2 - Üstelik bunu henüz 20-25 yaşlarında heyacanlı, sıfır müzik ve felsefî bilgili bir çoçuğun Gencebay'a söylemesi

3 - "Arabesk Demek Cahilliktir" tanımlamasının sadece OrhanAbi.NET'te belirtilmesi.

4 - http://www.orhanabi.net/orhan_gencebay/ Adresinde "Arabesk Demek Cahilliktir" tanımlaması olması.

5 - Google'de "Arabesk Demek Cahilliktir" Denilince çıkan ilk sitenin Orhanabi.net ve o makale olması

6- İp adreslerinden bakılınca, İstanbuldan defalarca "Arabesk Demek Cahilliktir" diye Google'de arama yapılarak http://www.orhanabi.net/orhan_gencebay/ adresine erilişmiş olması

Akla şunu getiriyor... O çocuk sitemizi araştırıp Gencebay'ın karşısına öyle çıkmış ;)
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 15:26

Ömer,zaten işini ciddiye alan bir sunucuysa,programı yapmadan önce mutlaka internete girip o sanatçıyı araştırması gerekir.Ki zaten düzgün bir çocuktu.İşini ciddiye alan,prensipli bir çocuğa benziyordu,şimdiki çoğu fırlama gibi değildi.Ve Gencebay müziği araştırılacaksa da bunun alternatifsiz ve rakipsiz tek adresi Orhanabi.net

Dolayısıyla çok şaşmamak gerek diye düşünüyorum ;) ..... da şu programa ne oldu ya,bir gelişme var mı?Artık izlemek istiyor insan :)
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Pala24 03 Nis 2008, 16:26

idam_mahkumu yazdı:MTV Gencebay bağlama şov yapacak diye bizi ekran başına kilitledi ve gene saflığımızın, hasretimizin kurbanı olduk. MTV'de bizi dolandırdı. Canı sıkılan gönül dostları ile dalga geçiyor. Yine Gencebay bağlama çalacak propagandası, yine haince hazırlanmış bir tuzak, yine ağır tahrik, yine reyting, yine sömürülen duygular... Allah'ım ne olacak bizim halimiz? :( Gene kandırıldığımıza mı yanalım, bağlama şovunu izlemeyemediğimize mi yanalım? :!: :!: :!:
Her ikisinede yanalım ömer
KORKAK DOSTUN OLACAĞINA, CESUR DÜŞMANIN OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Pala24
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti AŞK_MEZARI 03 Nis 2008, 18:04

OFFF OLMAZ YAA OKULDAN GELDİM SİTEYE GİRDİM DREK VİDEO YU İZLEMEK İÇİN.BUNE REZİLLİKTİR YAA.BU KADAR OLUR ANCAK.HEMEN ALTTAN ALMAYIN ABİLER HER NEKADAR MTV YETKİLİSİ ARAYIP KONUŞTUYSADA SUÇLUDUR HER HALÜKARDA.BEN YİNEDE MERAK EDİYORUM ÇEKİLEN VİDEOYU SİTEYE KOYULURSA SEVİNİRİM.BİDAHA DÜŞÜNÜP ARİCAKMIŞ.BUNLARDAN Bİ B..OLMAZ İNŞ ARARLAR NE DİİM.OFF OFFFF :twisted:
BU ARADA BENCEDE BİZİM SİTEYE GİRMİŞLER
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti aydın 03 Nis 2008, 18:14

Arkadaşlar biz neleri sineye çektik bunumu çekmeyeceğiz. Ey sevgilim ettiğin bir değil, bin değil,az değil...
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 18:55

Ömer,koysan da şu programı izlesek bari.Bunların bağlama soloyu koyacağı falan yok galiba haber çıkmadığına göre.Eklerlerse onu da sonradan izleriz zaten ayrı olarak..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 03 Nis 2008, 19:08

topraktanbircan yazdı:Ömer,koysan da şu programı izlesek bari.Bunların bağlama soloyu koyacağı falan yok galiba haber çıkmadığına göre.Eklerlerse onu da sonradan izleriz zaten ayrı olarak..

Gece koyabilirim ancak, şuan iş yerindeyim Başar abi... MTV'yi yarın arayacağım, gene ekmek üzereler bizi.

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir