Medyaya alay konusu oluruz be

idam_mahkumu yazdı:Ben Taksim de bir eylem düzenleyelim diyorumElimizde sazlar, afişler, pankartlar... Gencebay'ın evine doğru yürüyelim
![]()
Medyaya alay konusu oluruz beGencebay bizim hakkımızda "fanatikler işte..." deyip, geçer

SerdarYilmaz yazdı:Taksim degil de, evet evine gitmek ya da dogrudan Popstar.. Evine gitsek, Ömer zamaninda Gencebay ile bir telefon görüsmesi yapmis, bizim bu konu hakkindaki rahatsizligimizi bizzat dile getirmisti, ama Gencebay takmamisti.. Simdi evine gitsek ayni tepkiyi almayacagimiz ne malum? Belki de artik disimizi göstermenin vakti geldi de geçiyor bile.. Dünya aleme, bizlerin bu durumdan rahatsiz oldugumuzu bildirmek, medeni biçimde bir protesto gerçeklestirmek, insanlara Gencebay ile digerleri arasinda ciddi farklar oldugunu hatirlatmak... Evine de gitmeyelim demiyorum, kesinlikle gidilsin, kapisi çalinsin, ve bu rahatsizlik dile getirilsin, ama bununla kalmamali... Sesimizi, halk arasinda bazi insanlarin Gencebay´in ugradigi saygisizliktan rahatsiz oldugunu duyurmasi adina Popstar´da bir protesto kesinlikle gereklidir...

SerdarYilmaz yazdı:Maalesef öyle Basar. Gencebay kadar hayran kitlesiyle kopuk bir sanatçi az biliyorum ben... Evet, içine kapali bir insansin, ama insan bu kadar da mesafeli durmaz ki kardesim, sonuçta bu insanlar seni dinleyen, bir nevi seni o camiada yasatan insanlar..
Bilmiyorum, ama bu protesto- ve Gencebay´in evini ziyaret meselesi lafta kalmamali... Bir sekilde organize olabilmeliyiz...

yaşamak_bu_değil yazdı:toplanıp gidelimbide akşam eylem yaptılar hesabı karakolluk olmayalımda
Sevim Emre paketlemesin bizi
:D şaka bi yana şöyle bi grup bi çiçekle evine gider, dertlerini dile getirir..... Orhan abide anlayışla karşılar muhakkak..... ama dediğim gibi hiç bi şeye gerek kalmayacak çok az kaldı..... artık evine gidip kutlamasını yaparız

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir