Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Re: Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 23:13

bir defa orhan gencebay niye öpsün ki b.ersoy'un alnını?özür dilemesi gereken kişi b.ersoy.ama bu olaylar artık çığrından çıktı.özürlük tarafı kalmadı.yine tatlıya bağlanır da devam ederse orhan gencebay artık olacakları sineye çeksin ve artık olacak hiçbir kötü olaya tepki vermeye hakkının kalmadığını bilsin.orhan gencebay o anda da programı terkedebilirdi ama sanırım şov olarak algılanabileceği için bunu yapmadı.yapılacak tek şey var.o da bundan sonra böyle bir ortamda ben yokum,çekiliyorum demek.bunun dışında yapacağı herşey çok büyük hata olur.

üstelik orhan gencebay şimdiye kadar hep b.ersoy'u alttan alan(adam yerine koymayan) polemik ve kavga tuzaklarına düşmeyen bir profil çiziyordu.o gün türk halkı gencebayı 40 seneye yakın oln şöhret hayatında ilk defa bu kadar sinirli,kişiliğinden bu kadar taviz vererek uzaklaşmış bir görünümde izledi.bütün bu yaraları sarmanın en iyi yolu derhal bırakmak.aksi takdirde geçen pazar günkü gencebayın tavırları olayları reyting ve reklam olarak değerlendirilebilir.
En son topraktanbircan tarafından, 13 Kas 2007, 23:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 23:32

Basar´in dedigi gibi Gencebay hemen simdi terketmeli o adi programi. Ne var ki buna ne kadar inaniyoruz..? Bu ne kadar gerçekçi gelen bir ihtimal..?

.. :(

Yok arkadas, Istanbul´daki arkadaslar toplanacak ve Gencebay´in evine gidecek, kapisini çalacak, "böyle böyle" diyecek.. Baska bir çözüm bulamiyorum ben.. Gencebay - etrafinda çok iyi fikirler veren bazi kisiler oldukça - o programi kolay kolay terkedemez... Is artik bize düsüyor, bir sekilde ona derdimizi anlatmamiz gerekir. Evet, durum biraz tuhaf; Gencebay´in iyiligi için Gencebay´i biz oraya bir iknaya gidiyoruz, biz onun programi birakmasini istiyoruz, sanki söz konusu bizmisiz gibi.. Yani su vaziyete bak... Aklim almiyor... Gencebay bunca süre nasil dayandi o programa, aklim almiyor..

Ama artik sesimizi duyurmali.. Evine kabul etmezse, ya da kabul edip fikirlerimize sadece bir tebessümle yaklasirsa gerçekten hayal kirikligi olurdu benim için.

Hem evine gitmeli hem de Popstar´da devam ettigi takdirde orada da birsey yapmali...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 23:42

bir tane mi sağduyulu,aklı başında insan yok gencebay'ın etrafında? aklım almıyor çıldıracağım ya :!: nasıl bir anlaşmaya imza attı ki bırakıp gidemiyor?hani yüklü bir tazminat varsa aramızda parayı toplayıp biz ödeyelim.yeter ki şu iğrençliği bıraksın.kafayı yiycem.ne bu ya :x :evil: :!: bütün düşmanlarını haklı çıkartıp sevindiriyorsun,bizleri ve kendini küçük ve mahçup duruma düşürüyorsun.sorun nedir,zorun nedir orhan baba?sorun neyse,hepimiz bir çare arayıp neşter vuralım :!:
En son topraktanbircan tarafından, 13 Kas 2007, 23:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 23:45

Ne desek bos Basar.

Tek ümidim Istanbul´daki bütün gönül dostlari.. Insallah birseyler yapilir, bir girisimde bulunulur.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 23:47

ne desek boş olması beni çileden çıkarıyor zaten.çaresiz olmak,boşa kürek sallamak ve hiçbir şey yapamamak o kadar zor ki..
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 14 Kas 2007, 00:04

madem bu kadar çok istiyoruz...... Ben İstanbul dayım ..... gönüllü bi İstanbullu arkadaşımız bi gün ve saat belirlesin gidelim ...... Baltalimanı hastanesinin hemen yanında kardeşim!.... ama şunuda unutmayın ki Sevim Emre GENCEBAY IN olmadığını söylerse hiç kimse şaşmasın!... hanımefendi her zaman müsait olmuyor bunuda unutmayalım.... gönülden gönüle ;) İyi geceler herkese.....
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 14 Kas 2007, 01:11

Keşke iş yerinden izip koparıpta İstanbul'a gelsem... En iyisi ben Orhan abiye tekrar ulaşmaya çalışayım... İmkânlarımı zorlayacağım. Daha önce yaklaşık 150'yi aşkın Popstar'a hayır mesajlarını, Gencebay'ın şahsi E-mail adresine göndermiştim... Ya okuyamadı, ya okudu, ya unuttu. Okusa, belki fikirlerinde değişmeler olurdu. Bana ulaşan o maillerin, cep telefon ve adres kısımlarını silip, sadece isim ve mesajları halka açık olarak yayınlamayı öngörüyorum. Tepkimizin tekrar dile gelebilmesi adına.. Bilmem ki, siz ne dersiniz ?
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 14 Kas 2007, 01:54

idam_mahkumu yazdı:Keşke iş yerinden izip koparıpta İstanbul'a gelsem... En iyisi ben Orhan abiye tekrar ulaşmaya çalışayım... İmkânlarımı zorlayacağım. Daha önce yaklaşık 150'yi aşkın Popstar'a hayır mesajlarını, Gencebay'ın şahsi E-mail adresine göndermiştim... Ya okuyamadı, ya okudu, ya unuttu. Okusa, belki fikirlerinde değişmeler olurdu. Bana ulaşan o maillerin, cep telefon ve adres kısımlarını silip, sadece isim ve mesajları halka açık olarak yayınlamayı öngörüyorum. Tepkimizin tekrar dile gelebilmesi adına.. Bilmem ki, siz ne dersiniz ?

bence çok güzel fikir.artık bıçağın kemiğe dayandığı noktadayız.o mesajımı hatırlıyorum da şimdi olsa çok daha ağırını yazardım.terbiye ve saygı sınırları içinde tabii...
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 14 Kas 2007, 01:57

topraktanbircan yazdı:
idam_mahkumu yazdı:Keşke iş yerinden izip koparıpta İstanbul'a gelsem... En iyisi ben Orhan abiye tekrar ulaşmaya çalışayım... İmkânlarımı zorlayacağım. Daha önce yaklaşık 150'yi aşkın Popstar'a hayır mesajlarını, Gencebay'ın şahsi E-mail adresine göndermiştim... Ya okuyamadı, ya okudu, ya unuttu. Okusa, belki fikirlerinde değişmeler olurdu. Bana ulaşan o maillerin, cep telefon ve adres kısımlarını silip, sadece isim ve mesajları halka açık olarak yayınlamayı öngörüyorum. Tepkimizin tekrar dile gelebilmesi adına.. Bilmem ki, siz ne dersiniz ?

bence çok güzel fikir.artık bıçağın kemiğe dayandığı noktadayız.o mesajımı hatırlıyorum da şimdi olsa çok daha ağırını yazardım.terbiye ve saygı sınırları içinde tabii...

Basının'dan gelebilecek kötü yönlü tepkilerden çekiniyorum açıkcası. Bizleri fanatik takımı olarak lanse edebilirler... Biz ne fanatiğiz, ne hayranız, ne orhancıyız. Bizler Gencebay'ın yegane gönül dostlarıyız.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti SerdarYılmaz 14 Kas 2007, 02:00

idam_mahkumu yazdı: Biz ne fanatiğiz, ne hayranız, ne orhancıyız. Bizler Gencebay'ın yegane gönül dostlarıyız.

Iste bu cümleni de o maillerin basina ekleyip yayinlarsan harika olur gercekten. Sonuna kadar destekliyorum, bir sekilde dikkat cekmeliyiz. Hem bu sekilde, hem de bizzat Gencebay´i ziyaret ederek.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

ÖncekiSonraki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir