Ufuk abi teşekkürler
Şova devam ediyorsun anlaşılan

sevdanehri yazdı:Haberin içeriğini tam göremedim ama ASIL POPÇU BENİM derken orhan abi
ençok dinlenen ve gündemde olan kendi eserlerinin olduğunumu anlatmak istedi .. Ellerine sağlık uyger çok teşekkürler..

topraktanbircan yazdı:sevdanehri yazdı:Haberin içeriğini tam göremedim ama ASIL POPÇU BENİM derken orhan abi
ençok dinlenen ve gündemde olan kendi eserlerinin olduğunumu anlatmak istedi .. Ellerine sağlık uyger çok teşekkürler..
Evet Barış kardeş.O röportajı bizzat gazetede çıktığı gün okumuştum.Sıcak bir yaz günüydü o gün,hiç unutmuyorum.Denize girdikten sonra çay bahçesinde okumuştum hattaSene 1995,Gönül dostu albümü öncesiydi,yani tam o albümün arefesi.Zaten röportajda yeni albümden konuşmak için yapılmış bir röportajdı.Senin de tahmin ettiğin gibi,Orhan Gencebay,"Popun anlamı popüler olan,güncellik demektir.Biz de 25 seneden beri(o zaman sene 95'ti) Türk müziğinde güncelliği oluşturanların en başında olduğumuz için,asıl popçu benim" demişti.O zamanlar çok büyük çapta pop müziği patlamasının yaşandığı yıllardı ve Gencebay'a bununla ilgili soru sorulması üzerine demişti bunları.

Gencebay 45'likleri, Lp'leri ve Albümleri
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir