Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

İleti YILGOR 06 Nis 2008, 01:04

Sevgili Gönül Dostları;

Orhanabi.net ve Orhangencebay.org sitelerinde forum bölümünde üyelik şarttır. Bunu biliyorsunuz. Ancak üye olupta hiç msj yazmadan bekleyen Sevgili Gönül dostlarımız var. Bu olay bundan sonra bu şekilde olmayacak. Site içerisindeki katkısına göre değerlendirilme yapılıp hiç msj göndermeyen yada çok az mesaj yazan üyeleri ne yazıkki silmek zorunda kalacağız.. Bunun sebebi gayet açık. Nedir amacımız "Tamamen bilgi paylaşımı". Sen bildiklerini paylaşki bilmediklerini öğren..

Bu sebeple bundan sonraki dönemde gerekli özeni göstermenizi rica eder bol Gencebay'lı günler dileriz.

Orhanabi.net & Orhangencebay.org
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

Re: Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

İleti SerdarYılmaz 06 Nis 2008, 13:28

Güzel bir girisim. Keza üye sayisi yaniltici oluyordu, 1400 kisiden ancak - atiyorum - 100 kisi yaziyordu.. Yazmayan ne yapiyor burada, bir kelam dahi etmek çok mu zor..

Sonuna kadar desteklerim bu karari.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti barisaslan 06 Nis 2008, 20:02

YILGOR yazdı:Sevgili Gönül Dostları;

Orhanabi.net ve Orhangencebay.org sitelerinde forum bölümünde üyelik şarttır. Bunu biliyorsunuz. Ancak üye olupta hiç msj yazmadan bekleyen Sevgili Gönül dostlarımız var. Bu olay bundan sonra bu şekilde olmayacak. Site içerisindeki katkısına göre değerlendirilme yapılıp hiç msj göndermeyen yada çok az mesaj yazan üyeleri ne yazıkki silmek zorunda kalacağız.. Bunun sebebi gayet açık. Nedir amacımız "Tamamen bilgi paylaşımı". Sen bildiklerini paylaşki bilmediklerini öğren..

Bu sebeple bundan sonraki dönemde gerekli özeni göstermenizi rica eder bol Gencebay'lı günler dileriz.

Orhanabi.net & Orhangencebay.org

düşüncelerinize aynen katılıyorum yalnız internet imkanı kıstlı olan kişileri burda deyim yerindeyse,elinizin tersiyle itiyosunuz ve silmek gibi bi düşünceyi dile getiriyorsunuz...Ben bu düşüncenizin dogru olmadıgı yönündeyim...En aznından şimdilik
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti YILGOR 06 Nis 2008, 23:41

Barış kardeşimize :

Sevgili Kardeşim Barış.. Bir forum düşün 70.000 üyesi olsun.. Ama içeriğine bir bakki koskoca SIFIR olsun. Şimdi sende o sitede üyesin. Ne kadar vakit geçirebilirsin ? Birde bu siteyi düşün. 400 üyesi olsun. Ama hepside "Gencebay"'a aşina olmuş tabiri caizse yalamış yutmuş kişilersen oluşsun.Her yazıda bir fikir her fikirden bin yazı çıkacak bir yer olmazmı ?

Bu kararımızda değişiklik olmayacak.. Umarım açıklama yeterli olmuştur. Gerekirse anket açar dostlarımıza danışırız.. Saygılar gönül dostım..
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti nikrizruyası 07 Nis 2008, 11:57

işim gereği fazla mesaj ve bilgi paylaşımım olamasada sitenin daha prosfeyonel olması babında karar yerınde bence
gencebay müzik evliyasıdır ne mutlu onu gerçekten anlayanlara
Kullanıcı avatarı
nikrizruyası
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti Hatasız_Kul_Olmaz 11 Nis 2008, 15:30

Yılgor arkadaşıma katılıyorum 1000 tane 10.000 tane boş gencebaycı olucagına 100 tane 400 tane arkadaşımızın dedigi gibi gencebayı yalamış yutmuş gönül dostları olsun yeter bizlere sitemizin kalitesini herkese duyuralım saygılarımla ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hatsız Kul Okmaz Orhan abisiz Sanat olmaz
Bu feryat bu hasret öldürür aşk beni
Uzaktan olsada razıyım sev beni...
''CAN DEMEK SEN DEMEK''
Kullanıcı avatarı
Hatasız_Kul_Olmaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti bensevdimdeneoldu 16 Nis 2008, 14:13

Arkadaşlar genelde iyi bir fikir ama bence eksiklikleri de var. Kendi açımdan bakacak olursam en basitinden benim kişisel internet bağlantım yok. Bu da haliyle siteye arada bir uğramama ve gerekli gördüğüm anlarda mesaj yazmama neden oluyordu. Sanırım bir yıldan fazla üyeyim ama onbeş tane mesajım bile yok. Bunun da en büyük sebebi sadece "eline sağlık teşekkürlerden" oluşan mesajlarla zaman geçirmek istemeyişimdir. Bir yandan da aramızda öyle derin bilgili arkadaşlarımız mevcut ki onlara cevap ya da teyit niteliğinde mesajlar bile atmak ne haddime. Sadece bilgilenmek çoğu zaman yetip artıyor bile. Şu mesajıma olaki cevap yazma gayretinde bulunsanız bile benim bunu görmem en az üç-beş günümü alabilir. Ayriyeten sadece mesaj sayısıyla olacak iş mi sizce bu? Değerli site yöneticilerimiz üye geçmişlerine bakarak (biraz da özel durumlara) üyelikleri kısıtlasalar daha iyi olmaz mıydı? Yine de kararınıza saygı duyuyor ve mesaj kotamın dolmasını dört gözle bekliyorum. Hepinize sonsuz saygı ve selamlarımı gönderiyorum.
Berhüdar olun...
bensevdimdeneoldu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gencebaydostu 16 Nis 2008, 15:05

aynı şey benim gencebay forumumda da var.siteme beş kişi üye oldu.ama benden başka mesaj yazan sadece bir kişi var.ben de bundan çok rahatsızım.bir gencebay forumu yapıyorum ama sadece bir kişi mesaj yazıyor.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti SerdarYılmaz 16 Nis 2008, 18:37

bensevdimdeneoldu yazdı:Değerli site yöneticilerimiz üye geçmişlerine bakarak (biraz da özel durumlara) üyelikleri kısıtlasalar daha iyi olmaz mıydı? Yine de kararınıza saygı duyuyor ve mesaj kotamın dolmasını dört gözle bekliyorum. Hepinize sonsuz saygı ve selamlarımı gönderiyorum.
Berhüdar olun...

Sana da hak vermemek elde degil tabii. Ama su da bilinmeli ki, Ömer için veyahut diger yetkili insanlar için iyi niyetli üyeler ile niyeti sadece materyal ulasimi olan insanlari ayirdedebilmek kolay bir is degil, hatta adeta basli basina bir görev ve bir is bu insanlari ayiklayabilmek. Dolayisiyla site yetikililerin de halinden anlamali arkadaslar. Sonra üyelik silimi olayinin az mesaj yazmis olan arkadaslardan ziyade uzun müddet bulunup da hiç bir kelam etmemis insanlara uygulanacagini zannediyorum, bence böylesi en dogrusu olur.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti LAZY 27 Nis 2008, 13:55

radikal sitede radikal uygulama
mesaj yazmayanların işine gelmiycek ama doğru düşünülmüş yazmayan, sömüren binlerce üye lazım değil.
ne kadar kolaymış esirin olmak
tesadüf eseri bakışmış sana
sen derya olmuşsun ben coşkun ırmak
sonrası çaresiz akışmış sana ....

evrensel müziğin adresi====>http://www.hicazkar.com
LAZY
Onursal Üye
Onursal Üye

Sonraki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir