ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

İleti topraktanbircan 06 Nis 2008, 21:16

Bayram kardeş,şöyle düşün.Gencebay o kadar büyük bir müzik yapıyor ki,onun müziğinin şova ihtiyacı yok.Onu anlayan zaten anlar.Egzajere ve şova yönelik hareketleri Fazıl Say ve onun gibiler yapsın,onların işleri güçleri gösteriş zaten.Birazcık Gencebay'ı araştırsaydı,senin de dediğin gibi hem Gencebay'ın beslendiği kaynakların sözüm ona yorumunu yaparken hem de bir yandan "Gencebay'a olan ilgi eğitimsizlik göstergesidir" demezdi.Orhan Gencebay'ın müziği kendi başına,başlı başına yeter.Başka bir desteğe ihtiyacı yok."Feryada gücüm yok,feryatsız duyun beni" demektedir Gencebay aslında bu davranışıyla.Ayrıca gençlik yıllarında konser olayına girseydi;belki de eserlerine bu kadar odaklanıp,bu kadar içine girip böyle şaheserler üretemeyecekti.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 06 Nis 2008, 21:29

gencebayram yazdı:Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi

Derdimizde, davamizda hakliyiz, ama hakliyken bu tip yakisiksiz sözler etmenin davamiza bir yarari olacagina inanmiyorum. Hasan Genç´in tarzi begenilmiyor olabilir, ama bu denli bir tanimlama bana göre uygun degil. E herhaldeki bir insan sirf iyi bir teknik sahibi diye duayen baglamaci sifatina erisemez, bkz. Hasan Genç ve tarzi genç isimler, ama takdir edelim ki bu isimler Gencebay´a bizler gibi saygi duyan ve seven insanlar, bunlar da birer gönül dostlari. O halde bu insanlar hakkinda biraz daha düzgün konusalim derim ben.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti Pala24 07 Nis 2008, 09:23

Ben isterdim konser varmesini yanlız halk konserleri kimbilir belkide yakın zamanda birkaç konser verebilir
KORKAK DOSTUN OLACAĞINA, CESUR DÜŞMANIN OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Pala24
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 07 Nis 2008, 11:26

Bu Konser meselesine çok takıldık bence
Bu saatten sonra Konser verse ne olur vermese ne olur.
Bize tabi buda bana göre benim düşünceme göre Konserde harcıyacağı emek ve zamana istinaden yapmak istediği bizim de sabırsızlıkla beklediğimiz projelerine zaman ayırsa bence çok daha iyi olur şimdiye kadar böyle birşey yapmamış ve bu yaştan sonrada Konser onun için çok zor olur
bizlere görüntülü konser tadında bir bağlama şov hazırlasa yada canlı calıp söylese ne kadar güzel olur
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti gencebayram 07 Nis 2008, 20:33

doğrudur bu saatten sonra konser verse ne olur vermese ne olur ama ben bunu gençlik yılları için söyledim kaynak o kadar güçlüydüki konser ve albümü bir arada götürebilirdi. tabi konser vermemesine sebeb olarak konsere gelen arabeskçi tayfasının çıkaracağı sorunlar yüzündende çıkmamış olabilir.
SerdarYılmaz yazdı:
gencebayram yazdı:Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi

Derdimizde, davamizda hakliyiz, ama hakliyken bu tip yakisiksiz sözler etmenin davamiza bir yarari olacagina inanmiyorum. Hasan Genç´in tarzi begenilmiyor olabilir, ama bu denli bir tanimlama bana göre uygun degil. E herhaldeki bir insan sirf iyi bir teknik sahibi diye duayen baglamaci sifatina erisemez, bkz. Hasan Genç ve tarzi genç isimler, ama takdir edelim ki bu isimler Gencebay´a bizler gibi saygi duyan ve seven insanlar, bunlar da birer gönül dostlari. O halde bu insanlar hakkinda biraz daha düzgün konusalim derim ben.

abi haklısında orada ne gibi ifade kullanmam gerek diye düşündüm bişey bulamayınca yazmak zorunda kaldım çünkü başaka bir tarif bulamıyorum.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti Aytac 08 Nis 2008, 17:04

gencebayram yazdı:doğrudur bu saatten sonra konser verse ne olur vermese ne olur ama ben bunu gençlik yılları için söyledim kaynak o kadar güçlüydüki konser ve albümü bir arada götürebilirdi. tabi konser vermemesine sebeb olarak konsere gelen arabeskçi tayfasının çıkaracağı sorunlar yüzündende çıkmamış olabilir.
SerdarYılmaz yazdı:

abi haklısında orada ne gibi ifade kullanmam gerek diye düşündüm bişey bulamayınca yazmak zorunda kaldım çünkü başaka bir tarif bulamıyorum.

Haklisin kardes. Genclik gitti bir kere elden. Bence vermesin artik. Yapacagini yapsin. Kendisi dedigi gibi "Ben Mutfakta olmayi seviyorum" O olsun mutfakta asci biz de olalim ac müsteri hehe. Ama asci bazen yemegi gec yapiyor. Bu da migdemize iyi gelmiyor. :-)
Kullanıcı avatarı
Aytac
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti berikan_50 13 Nis 2008, 15:30

BENCE KESİNLİKLE VERMEMELİYDİ VERMEMELİDE......
Kullanıcı avatarı
berikan_50
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Hatasız_Kul_Olmaz 13 Nis 2008, 17:58

Bence vermeli hemde öyle bir vermeliki şuan sizlerdede görebiliyorum en sevdiginiz insan vermemeli diyorsunuz çünkü güvenmiyorsunuz. tamam belki büyüsü bozulmasın diyenler var ama öle bi büyük organizasyon olmalıki seyirci hat saffada olmalı bütün tv ona kitlenmeli son bir konser adlı büyük bi organizasyon düşünüyorum işte o zaman her kesin hayali gerçek olur o zaman vermemeli büyüsü gerçek büyü olur konser vermeli verebilecek gücü sesininde oldugunu düşünüyorum. Belki orhan gencebayı çok sevdigim için bunları söylüyorum ama bu konuyu öle bi halde anlatıyorsunuz ki imkansızmış gibi imkansız diye bir şey yoktur. olursa konser evelallah üstesindende gelir Orhan gencebay. konuyu açan arkadaşımızada teşekkür ederim.
Bu feryat bu hasret öldürür aşk beni
Uzaktan olsada razıyım sev beni...
''CAN DEMEK SEN DEMEK''
Kullanıcı avatarı
Hatasız_Kul_Olmaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti ibrahim demir 13 Nis 2008, 22:09

orhan abimizn diğer sanatçılardan farklı tutan nedenlerden biride budur
verse daha iyi olur tabiki o müthiş eserler bence yine o muhteşem
halleriyle hatırlanmalı
ibrahim demir
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti one gun 06 May 2008, 18:04

Vermesin...
Kullanıcı avatarı
one gun
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 0 misafir