TRT - 1984'deki program meselesi

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: TRT - 1984'deki program meselesi

İleti hayat kavgası 10 Nis 2008, 18:09

O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti aydın 10 Nis 2008, 18:18

hayat kavgası yazdı:O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.

Kesinlikle haklısın.O zamanlar acaba konuşurken ses tonu nasıl diye merak ederdik.Şarkılarında okuduğu şiirlerde duyardık sadece konuşma sesini.Çok farklıydı o zamanlar.filmlerini takip ederdik kasetlerinde okumadığı sıfır kilometre şarkılarını bazen filmlerinde okurdu aynı filmi 9-10 defa seyrettiğimi hatırlarım şarkılarını dinlemek için.belki bizim açımızdan çok zordu ama tılsımı çok farklıydı
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti barisaslan 10 Nis 2008, 21:44

Ben o programın sadece reyting amacıyla Gencebay'ı programa davet ettigi yönündeyim.Orhan GENCEBAY zaten kendisi de söylemiştir:Yaptıgım müzigin arabesk ile sınırlandırılması yanlıştır diye.ALİ KIRCAYI da zaten ezelden beri sevmem
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti hayat kavgası 10 Nis 2008, 22:18

aydın yazdı:
hayat kavgası yazdı:O pragramı seyretmiştim.Çok iyi hatırlıyorum.Çünkü abim ve ablamda gencebayı çok sever.Hep beraber seyretmiştik.Orda geçen mevzuları arkadaşlar yorumlamış hepsine katılıyorum.Ben size farklı bir ayrıntı yazacağım.Ben o pragramda Gencebayı ilk defa konuşurken dinlemiştim.Evet evet konuşurken.Yani konuşurken ki ses tonunu ilk defa duymuştum ve bayağıda etkilenmiştim.Düşünün artık zamanında bizim neler çektiğimizi.Şimdiki arkadaşlar halinize şükretmeli bence.Popstara karşıyız ama işin bir de bu boyutu var.Her hafta görüyoruz.O zaman 10 yılda bir.

Kesinlikle haklısın.O zamanlar acaba konuşurken ses tonu nasıl diye merak ederdik.Şarkılarında okuduğu şiirlerde duyardık sadece konuşma sesini.Çok farklıydı o zamanlar.filmlerini takip ederdik kasetlerinde okumadığı sıfır kilometre şarkılarını bazen filmlerinde okurdu aynı filmi 9-10 defa seyrettiğimi hatırlarım şarkılarını dinlemek için.belki bizim açımızdan çok zordu ama tılsımı çok farklıydı

Kesinlikle SENDE HAKLISIN arkadaşım.Tılsım konusunda ki düşüncelerine de katılıyorum.Her sene yeni bir kaset yeni bir heyecandı.Filmler ise bize bir sonra ki albümden melodiler ve sözler duyardık.Sanki gelecekten esintiler...Gelde o günleri arama.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti ibrahim demir 13 Nis 2008, 22:16

evet arkadaşlar bende izledim orhan abi yüz ifadesi biraz değişikti
devlet hakkı buluta şarkı yaptırı yo
orhan abi çalınmasını istemiyodu ama çalınıyodu
ya böyla adamlarla niye kıyaslıyolarki
ibrahim demir
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti muratali 25 Haz 2008, 16:22

Ali Kırca yakın bir zamanda bu programın özet görüntülerini yayınladı Show'da bende ilk orda gördüm.
muratali
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mahjoup 09 Ağu 2008, 23:34

Vay ağzına sağlık.Budur...
Canlı yayında göremedik yıllarca.İzleyenler görecektir Orhan Abi söyelenecekleri söylemiş zaten.Tınaz Titiz diye bir adam vardı kültür bakanı filan o çıkarmıştı acısız arabesk filan.Ciddi ciddi toplantılar yapmışlardı AKM de.
Kullanıcı avatarı
mahjoup

İleti turanamac Dün, 23:02

bu programın bendeki hatırası çok büyüktür..hç unutmuyorum ailecek izlemiştik ve ben o zamanakadar orhan gencebayı sadece ismen ve samsunlu bir şarkıcı olarak tanıyordum..müzik eğilimim henüz başlamamıştı..bu amcaya neden bu kadar kötü konuşuyorlarki diyerek hayretler içerisinde kalmıştım : )) ..sonra bu merakım arttı..bağlamaya yönelmeye başladım..ortaokul yıllarımda bağlama ve müzik eğilimim iyice başlayınca ağbim bana utan-dokunma ve hasret rüzarı albümlerini getirdi ve orhan gencebay budur al dinle dedi..ondan sonra malum hikaye....onun gibi bağlama çalma çalışmaları falan ..
turanamac
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir