İşte Örnek Radikaller...

Nedir Bu "Radikal" Anlayışı ?

Re: İşte Örnek Radikaller...

İleti erkan.korkut 08 Ağu 2008, 21:29

Razor yazdı:Ben de önyargı hakkımı kullanıyorum :) ve radikal bir arkadaşımızı sizlere takdim ediyorum

erkan-korkut-u3552.html

eminim ki bizleri utandırmayacak. Şimdilik yazdığı 2 mesaj radikalliğinin göstergesi...

Bu arada arkadaşın profiliinde dikkatinizi çekecek bir durum var sitemize nasıl ulaştığı :) Günlerden bir gün yine nette bi şeylerin peşinde koşarken http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/ sitesine girmiştm Orhan Gencebay bölümüne girdiğimde gördüm ki idam_mahkumu tarafından sitemiz için hazırlanan Gencebay Müziğinin ne olduğunu anlatan döküman -makale hafif kalır :)- kaynak göstererek ve teşekkür edilerek konulmuş :) durumu idam_mahkumu yla paylaştıktan sonra site yöneticileriyle iletişime geçip teşekkürlerimizi ilettik. Demekki mesajlarımız biz farkında olmasak da bir yerlere ulaşıyor :)

Teşekkürler. Böyle anılmak koltuklarımı kabartıyor ama övünmeyeceğim. Tek diyeceğim şudur:"Adım ve soyadım Erkan Korkut GENÇ. Erkan diye hitap etmeniz yeterli olacaktır. 2001'den beri ilköğretim müzik öğretmeniyim. Bazı müzik öğretmenleri derslerde çocuklara Orhan Gencebay gibiler meyhaneler için şarkı söyler, sanat değeri taşımaz diye çocuklara öğretirlerken biz gitarla Gencebay eserleri icra ediyorduk Türk müziğini anlatmak adına.
Gerçekler, ancak saklanmadığı müddetçe gerçektir.
Kullanıcı avatarı
erkan.korkut
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: İşte Örnek Radikaller...

İleti gece ateşi 30 Ağu 2008, 14:04

evet arkadaşın acıklaması güzel olmuş güzel bir yorum tebrik ederim
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR