"Radikal ve Özgün Gencebay'cılık" Nedir ? ( HERKES OKUSUN!!)

Nedir Bu "Radikal" Anlayışı ?

Re: "Radikal ve Özgün Gencebay'cılık" Nedir ? ( HERKES OKUSUN!!)

İleti friedenweiss 10 Ağu 2008, 10:50

cok güzelanlatmssinmalesefgooled 1. sir ada o ******* siesiive böyle temsil ediliyor orhan gencbay ismi cok yaik alah google deki siramiza hiz versin ki osite insin asagiya

mesaj yazmadan önce forum kurallarını okumanızı öneririm, ayrıca 19 mesaja ulaşmak için mesaj yazan üyeler siteden uzaklaştırılır... bilginize
-yönetim-
friedenweiss
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ziyankar26 27 Ağu 2008, 23:01

yüreğine sağlık anlatılmak istenen budur
bıktım her gün ölmekten...
Kullanıcı avatarı
ziyankar26

İleti Hicazkar 28 Ağu 2008, 03:02

Güzel ve gayet açıklayıcı bir yazı olmuş; biz de putlaştırma huyu vardır, severiz ilah yaparız ama anlamaya gayret etmeyiz.
Hicazkar

İleti gece ateşi 30 Ağu 2008, 11:20

ömer abi eline sağlık gercekten çok amaçlı bir yazı olmuş tabi anlayana kutlarım ömer abi seni bunu tüm dünyaya duyuralım arabesk ve orhan gencebay arasında çok büyük bir fark var bunun sadece orhan gencebaya ait bir tarz olduğunu herkese duyuralım
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR
Kullanıcı avatarı
gece ateşi
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti zonguldaklıorhancı 05 Eyl 2008, 13:14

haklısın ferdi tayfur ve müslüm gürsesle hiç bi alakası yoktur
zonguldaklıorhancı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti zonguldaklıorhancı 05 Eyl 2008, 13:14

müzik anlamında çok farklılar
zonguldaklıorhancı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kadircan_gencebay 07 Eyl 2008, 14:36

bu konuya acıklık getırdıgın ıcın cok saol ıdam_makumu keske herkes anlasa değer verse saolun babayı net alemde anlatıp dogruları soğledıgınız için
kadircan_gencebay

İleti me212ala 15 Ekm 2008, 15:32

serzenişlerinde sonna kadar haklısın. ama bence orhan gencebayı orhan gencebay yapan farkı aynı zamanda bu srunun da kaynağı. orhan gencebayı kişi olarak tanıyamadım yorum apamam ama müziği dediğinzde onu alıplara sığdırmaya çalışmak sadece haksızlık olur . aynen dediğin gibi o kendi başına bir tarz. batsın bu dünyayı adıyla yargılamak çok kolay. ergün sayısız kereler bu insanlarla karşılaşıyoruz. ama hangi güzellik hemen anlaşılabildi ki. bir de orhan gencebayın varolduğu yıllardaki türkiyeyi düşün. ya kördöğüşü içinde ya da koyunlaştırılmaya çalışılan bir halka hitap etmye çalışmış. o bunca yıldır bıkmamış bize de sabır etmek düşer. bazen bu olumsuzlukları duymayayım diyorum ama o kadar çoklar ki bunu yapamıyorum. bazen senin gbi umutsuzluğa düşüyorum ama buradaki gibi arkadaşları gördükçe neyse diyrum biz bugün baaramazasak da bizim gibi arkadaşlar var ve mutlaka içlerinden biri doğruları anlatmaya devam eder. eski bir kızılderili atasözünde dediği gibi güzellikleri anlamak zordur ama güzellikler kendini yaşatmayı bilir.
me212ala
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mericoz Dün, 00:30

Merhabalar,

Bence Radikal Gencebaycılık; üzerinde fazla düşünmeden,kafa yormadan ve kuru kuruya bir beğeniden ibarettir. Fakat Özgün Gencebaycılık; tam olması gereken ve kemale ermiş bir olgudur. İşte bu grupta biz ve bizler gibiler varız. İşte bu güzide site de bu Özgün Gencebaycılık üzerine oturtulmuş bir binadır. Her zaman orijinaliteye ve özgünlüğe sahip çıkmalı ve onun arkasında olmalıyız. Böylece hem sanat ve hem de bizler kazanırız. Bu arada üstadımızın da arzuladığı sistemi oluşturmuş oluruz. Bizler yozluktan uzak olmalıyız. Üstadımızın eserlerini ve fikirlerini de bu karmaşadan uzak bir yere koymalıyız.Tabii şimdilerde bunları göremiyoruz ekranlarda ama biz ve bizim gibiler bu özgünlüğü savunup ve yeterince bu mevzuyu bilmeyen ve bilmek istmeyenlere anlatırsak durum, bugün görünen durumdan daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Ne mutlu orijinaliteden ve özgünlükten yana olanlara.

Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
mericoz
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti turanamac Dün, 23:58

derin bir iç çekerek şunları ifade etmek istiyorum..özellikle eleştirel konularda radikalciliğin hakaretçilik gibi algılanmamalıdır...ayrıca radikalciliğin orhan gencebay hakkında ileri geri aklımıza gelen anladığımız anlamadığımız , hakim olduğumuz , olmadığımız konularda bir bilirkişi edasıyla ahkam kesmek olmadığını da bazı arkadaşlarımız idrak eder ve buna göre davranırlarsa radikal olan bu sitede gerçekten yaratıcı fikirleri paylaşmış oluruz..diye düşünüyorum...
turanamac
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Radikal Gencebaycılık

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir