mesutözşahin yazdı:bugün tekrar okdum yazını sevgili ömer..ve gencebay a bestelenecek "projler" adlı beste için ben müzisyen besteci aranjör olarak hem düşünce müzikal bilgi birikimimi hemde studyo olarak teknik imkanlarımı sonuna kadar sunmaya hazırım..bana sadece bu projeyle ilgili söz leri yazmanız (şarkı sözü -şiir)yeterli..gerekeni ben yaparım..bana yakın olan dostlarda bi günlüğüne gelip okuma kayıtlarını alıırm..aslında bir arayagelip bunu yüzyüze konuşmak karar vermek lazım..ben burda elimi taşın altına koyuyorum..üzerime düşen ne varsa eğer gencebaya direk ulaşacaksak bu projeyle ben varım..
saygılar
mesut

Hicazkar yazdı:Şahsi kanatimce Orhan Gencebay'ın müziğini "ötekileştirme" çabası gayet yerinde bir tutumdur; ancak bir noktada arabeskle olan ilişkisini göz ardı etmemek gerekir.
Her müzik bir başka tarzın ve dönemin etkilerini taşır.
Hatırlayınız ki Gencebay Türk müziğinin şekilllendiği yıllarda onca müzikal devrim içinden sıyrılıp gelen bir sanatçıdır.
Serbest ve neredeyse "pschyedelic" etkileri olan bir müziğe sahip, ancak diğer tarzlarla doğrudan etkileşim içinde.
Hürmetler.

M.si yazdı:Radikal ve Ozgunum ben!
Hollanda forumleri var simdi burda.
Bir oturum Actim "Gencebay Muzugi" adli. Biri yaziyor simdi: "varmi orhan baba gibisi, arabeskin gercek krali bu adam."
Bende davayi anlayan bir kisiyim
"Arabeskin krali degil o, Onun ayri bir tabiri var: "Gencebay muzigi" onun icin Orhan abim bu tabirin tek artist'i, tek krali ve tek kisisi"
Hollanda'dan selamlar

idam_mahkumu yazdı:Aramıza ne zaman yeni bir Gencebay'cı katılsa, göğsünü gere gere, Radikal ve Özgünüm ben! diye haykırsa, "Arabesk" ağacından bir yaprak daha sararıp düşüyor.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir