Çok doru bi konu,bunlar hayatımızda sıkca karşımıza çıkan şeyler..

(0%)
(0%)canitez yazdı:Benimde bir bağlamacıda o tür bir anım olmuştu satıcı aynı anda yorsel olarak halk müziğinde kendi capında tanınmıs bir kişi bildiğim kadarıyla her neyse ben bir kaç bağlamaya baktım kafamdaki modeli anlattım sonra hangi tür için bakıyorsunuz dedi bende Gencebay Müziği için dedim adam hemen bu sözün ardından bağlama satmıyorum dedi:D
Bende hayırdır neden dedim ama tartışmayada girmek istemiyordum kafasındaki bilginin acısının derecesini çözmüştüm.Satıcı ben kaderci acılı müziğe karsıyım ayrıyetten Orhan Gencebaya Karsıyım dedi ogrencilerime kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi.Bende bir gün anlayacaksınız ama cok geç olacak dedim cıktım hiç cevap vermedim yani veremedim değil ama üzüldüm rengim attı hatta biraz sinirden titredim ama bozmadım kendimi hayırlı işler dileyip ayrıldım....

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)idam_mahkumu yazdı:canitez yazdı:Benimde bir bağlamacıda o tür bir anım olmuştu satıcı aynı anda yorsel olarak halk müziğinde kendi capında tanınmıs bir kişi bildiğim kadarıyla her neyse ben bir kaç bağlamaya baktım kafamdaki modeli anlattım sonra hangi tür için bakıyorsunuz dedi bende Gencebay Müziği için dedim adam hemen bu sözün ardından bağlama satmıyorum dedi:D
Bende hayırdır neden dedim ama tartışmayada girmek istemiyordum kafasındaki bilginin acısının derecesini çözmüştüm.Satıcı ben kaderci acılı müziğe karsıyım ayrıyetten Orhan Gencebaya Karsıyım dedi ogrencilerime kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi.Bende bir gün anlayacaksınız ama cok geç olacak dedim cıktım hiç cevap vermedim yani veremedim değil ama üzüldüm rengim attı hatta biraz sinirden titredim ama bozmadım kendimi hayırlı işler dileyip ayrıldım....
Allah'ın körcahili.

(0%)
(0%)Dön Radikal ve Özgün Gencebaycılık
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir