SerdarYılmaz yazdı:Bu site acilirken gayesi bagnaz ve moloz insanlara derdimizi anlatmaktan ziyade Gencebay´i gercek yönleriyle kesvetmis insanlari bir cati altina toplamak ve bu yol ile gercek bilgilere tekrar buradan etrafa yaymakti. Bu yaziyi yazan arkadas klasik arabeskci tayfasini temsil eden güya cok bilmis, aslinda hic bir seyim bilmeyen Gencebay ve müzik cahil cühelasi. Sahsen laf anlatmaktan biktim ben, ama internet aleminde olsun gündelik hayatta olsun hala mücadelesini sürdürenlere sapkami cikartirim.
Bi s...r git diyeceksin o kadar. Dediklerinin hepsi komik ve sacma.. Bir de Ömer´in tarifini falan yapmis yarildim gülmekten.. Kendince Gencebay felsefe anlayislari, anlatimlari falan.. Neremle nasil güldügümü tahmin edebilirsiniz..
Gencebay, Ömer´in veyahut Soner´in (чαѕαкяєѕім´in) vesair, internet aleminde yaptiklarini tinlamayabilir.. O kendi noksani ve kendi gafletidir, ki bunda katiliyorum, gercekten de tinlamadigini biliyoruz. Gencebay´i daha cok onu saksaklayan entel danteller ya da dangalak arabeksci tayfasi mensuplari hosnut ediyor, bu belli, ne de olsa sayilari ezici bir boyutta.. Ama bütün bunlar bizce olan gerceklerin konusulmamasi veyahut yayilmamasi anlamina gelmesine gerek yok, biz yine inandigimizi konusur söyleriz. Bunlari tasvip etmeyen de lütfen gelip bu forumda yorum yapmasin.
Gerçek bir radikalden beklediğim cevap.
Ayrıca "BERHÜDAR OL" deyimi bir Gencebay bestesi adıdır. Herkes bu deyimi kullanabilir !
Konu kapanmıştır.

(0%)
News