yazılanların çoğu genel kabul görmüş düşünceler,ancak ne yaparsak yapalım bağnazlar her konuda olmuştur ve olmaya devam edecektir..Dede her ne kadar orada (popstarda) bilgimi aktarıyorum v.b gibi cümleler sarf etsede çoğumuzun aklında bu işi para için yaptığını söyleyen bir ses vardır..belli yani bu..tabi ki gönül dostlarının bunu görüp üzülmemesi elde değil..Sen(Dede) ki neredeyse elli yıllık müzik yaşamında devleti dahi karşına almış ve yeni besteler,çalışmalar üretmiş ve bu duruşunla Türk Halkının gönlünde taht kurmuşsun şimdi;Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan gibi ağzına eline sahip çıkamayanların arasında oturup bilgi aktardığını söyleyeceksin..fazla inanan olmaz gibime geliyor..ayrıca zaman zaman Sevim Ana nında ortamı bozduğu anları unutmayalım..efendiliği ve ağırbaşlılığıyla gönüllerde taht kurmuş bir insanın eşinin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum..Artık;kolay besteler yerine,senfoni ve konçerto üzerine yoğunlaşması zamanı gelmiştir ve geçmektedir..ben artık kendi adıma albüm istemiyorum(yapılacak en güzel besteleri zaten yapmış)şimdi dünya müzik tarihine geçmesini kolaylaştıracak senfoni ve saz konçertoları üzerine yoğunlaşmalı..belli ölçüde zaten yeri vardır diyenlerimiz olacaktır ancak biraz düşünürseniz benim asıl demek istediğimin başka birşey olduğunu anlayacağınızı umuyorum..vivaldi,bethowen gibi çalışmalar yapması mutlak surette gereklidir..berhudar olun.

(0%)
News