HAKKININ HAKSIZLIKLARI.....

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Re: HAKKININ HAKSIZLIKLARI.....

Yeni mesajgönderen levon10 tarih 15 Nis 2010, 23:22

Kısaca söyle özetliyebilirim; Sayın Hakkı Bulut sen müziği unut...

Aklın varacağı yolu bilmek
Hafızayı zâyi edip silmek
Boyna geçen bâtın ilmek
Bizlere akıl ile kâr olur.

O hâl süren kendi
Şimdi bu hâl dedir.

levon10
Kullanıcı avatarı
levon10
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 757
Teşekkür aldi: 395
Uyarılar: (0%)
Level: 34
HP: 709 / 3226
709 / 3226
MP: 1540 / 1540
1540 / 1540
EXP: 1723 / 1736
1723 / 1736

Yeni mesajgönderen hasretsevda tarih 15 Nis 2010, 23:51

..MADEM Kİ SİTEYİ BU KADAR İŞGAL EDİYOR BENDE  YILLAR  ÖNCESİNE AİT  BİR ANIYI YAZAYIM BARİ...BURDUR'A ASKERİ KONSERE GİTMİŞTİK...KAZA ESERİ ORDAKİ BİNBAŞI ÇOK ISRAR ETTİ KONUK SANATCIYA ÇALMAM İÇİN...KULİSE İNDİK..KARŞIMDAKİ ZAT SÜREKLİ ANLATIYOR  GÖZ UCUYLA TİLKİ GİBİ ORYANTELLERİ SÜZÜYOR ZERRİN ÖZERDEN  BU SON MEKTUPTAN BAHSEDİYOR 700 TANE BESTEM VAR DİYE BİŞEYLER ANLATIYORDU...700 BESTENİN %DE 90I UŞŞAK MAKAMI DEDİM   (HATTA UŞŞAK MAKAMINI HAKKI BİTİRDİ TÜRK MUZİĞİNDE)SONRASINDA YAT KALK ZERRİNE DUA ETKİ SON MEKTUP ŞARKISINI HİT YAPTI DİYE..BU TİPLER GENELDE AYNIDIR HEPSİ BİRBİRİNE BENZER....SAHNEDE CALDIK İNDİK..İŞ BİTİMİ ??? MARK GİBİ BİR PARA ALACAKTIM...SAHNE BİTTİ AMA ÇALDIGIMIZ ZAT BİR ANDA TOZ OLDU GİTTİ...GÖREN DUYAN VARSA HALA KALDI BİZİM ???MARK DİYİM... BU SERSEFİL ZEVAT MALESEF HAKKI YDI..HAKKIMI YEDİ....HELAL ETMİŞ DEĞİLİM....HAKKIYA HAKKIM  GECTİ HARAM OLSUN.....MUZİK DEMEYİ BİLE BİLMEYEN ADAM MÜZÜK DİYOR.. YOK ARTIK BÜZ...?K
Kullanıcı avatarı
hasretsevda

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 3
Level: 0
HP: 0 / 0
0 / 0
MP: 0 / 0
0 / 0
EXP: 0 / 0
0 / 0

2 hasretsevda isimli üyemize teşekkür edenler :
idam_mahkumu, Murat Yaşar

Yeni mesajgönderen m.özer tarih 16 Nis 2010, 09:21

Birazda ben yazayım Hakkı Bulut'la ilgili anılarımı..80'li yılların ortaları.Yaşadığım kentte fuar kuruluyor ve Hakkı Bulut 20-30 gün gelip fuar bünyesinde kurulan gazinoya çıkıyor.Sınıf arkadaşlarımın bazıları onu dinlemeye gidiyor.Bir akşam bende onlarla birlikte gittim.Geçirdiğim en kötü akşamlardan biriydi.Bu muydu Hakkı Bulut.Sıradan bir pavyon sanatçısından farkı yoktu...Detone bir ses ,akustiği olmayan bir sahne ve sarhoşlara meze olan bir mekan...
90'lı yılların başları.Üniversitede okuyorum ayrıca özel bir kanalda program yapımcısı olarak çalışıyorum.O dönem yaşadığım kentte Müslüm Gürses-Hakkı Bulut konseri var.Afişte Müslüm Gürses ismi daha büyük ve önde yazılmış.Hakkı Bulut çalıştığım televizyona geliyor ve sohbet odasına alınıyor.Benide çağırıyorlar.Hakkı Bulut ,Müslüm Gürses'i eleştirmekle başlıyor konuşmasına.Sonra kendinin ne kadar büyük ve önemli olduğunu anlatıyor.Bu işi en iyi bilen iki kişinin Gencebay ve kendisinin olduğunu söylüyor ama Gencebay'ı eleştirmeden de duramıyor.Artık onun hit şarkı yapamadığını hit şarkıyı sadece kendisinin yaptığını belirtiyor.Her zaman olduğu gibi ,Son mektup ve ikimiz bir fidanız parçalarının büyüklüğünden bahsediyor.Gencebay'ın Gönül unutuldu ama ikimiz bir fidanız unutulmadı diyor.Bende burada ipler kopuyor.Kaç tane Hatasız kul olmaz yaptın ,kaç tane bir teselli ver yaptın,kaç tane........ diyerek yaklaşık 30 eser ismi sayıyorum.Siz bence Gencebay'ın ismini ağzınıza alırken biraz düşünün diyorum .Bir Hatasız Kul OLmaz'ı 100 yıl uğraşsanız yapamazsınız diyorum.Ortam geriliyor,araya başkaları giriyor,bende oradan ayrılıyorum.Sonra duydum ki bulunduğum kentin sokaklarında onu fazla tanıyamadıkları için yakınıyormuş.Sonuç olarak benim aklıma;"Atma Hakkı atma din kardeşiyiz" türküsü geliyor...
Kullanıcı avatarı
m.özer
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 213
Teşekkür aldi: 330
Level: 18
HP: 28 / 711
28 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339
EXP: 400 / 417
400 / 417

m.özer isimli üyemize teşekkür edenler :
Murat Yaşar

Yeni mesajgönderen mesutözşahin tarih 16 Nis 2010, 10:45

ama işin acı tarafı bu anlattığınız şahsı trt bir zamanalr baş tacı etmişti ne acı!!!!örnek acısız arabesk diye:)))ya adalet türkyede hiç bir konuda yerini bulmadıki gencebay ve müziğinde bulsun....:((
Kullanıcı avatarı
mesutözşahin
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 85
Teşekkür aldi: 129
Level: 19
HP: 15 / 798
15 / 798
MP: 381 / 381
381 / 381