arkadaşlar hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlere Orhan abimizin "yarabbim" isimli filminin bugün saat 9.45'te yayınlanacağını duyurmuştum.ama kanal yedi filmin yerine başka bir program koyarak Orhan abimizin bu güzel filmini izlemek isteyen bizlere çok büyük bir saygısızlık yaptı.oysa ben ne kadar çok sevinmiştim bu filmi uzun bir aradan sonra televizyonda göreceğim için.o kanal7 denen kanalı şiddetle kınıyorum.kanal7 gibi bir kanaldan büyle bir terbiyesizlik beklemiyordum.tabi ki her kanal yayın akışlarında bu tür değişiklikler yapabilir ama orhan gencebay gibi bir adamın filminin yayınlanacağı saate başka bir program koymak olmaz.o film uzun zamandır televizyonda yayınlanmıyor."yarabbim" filmi gencebay'ın en güzel filmlerinden bir tanesi.ama kanal 7 ne yaptı?biz "pazar günü Orhan abimizin yarabbim filmi var kanal7'de.biz bu filmi seyredeceğiz" diye beklerken kanal7 filmin olduğu saatte bir müzik eğlence programı yayınlayarak tüm gencebayseverleri aptal yerine koydu.oysa ki o müzik programı başka bir saatte ya da gelecek hafta yayınlanabilirdi.kanal7 gerçekten çok büyük bir saygısızlık yaptı biz gencebaycılara.bu kanalı şiddetle kınıyoruz.

(0%)

News