Hepinize bu güzel tartışmadan dolayı tşk edrim.Bize de böylesi yakışır.Birbirimiz iyi anladığımızın ve sitemizin farkının belgesidir.
İlk olarak Diriliş i eserini acaip merak ediyorum.bomba gibi birşey çıkacak herhalde karşımıza.
Tartışmaya gelince;Orhan Abi den bu konuları sürekli duyduk.Tarih,felsefe vb.Her dinleyişte insan mest oluyor.Müthiş bilgili ve filozof bir insan.Onu anladığımız için gurur duymalıyız.Bazı konuları direk inkar yoluna gitmiyor objektif davranıyor.Ben burda üstün bir zeka seziyorum.Düşünsenize Orhan Gencebay çıkacak ve "reankarnasyon saçmalıktır ve dinimizde yeri yoktur" dediğini.Ertesi gün polemik seven basınız "dan dan Gencebay dan tartışılacak sözler"gibilerinden magazin programlarına malzeme yapacak tartışmalar ekrana sürecek.Din adamları konuşacak,reankarnasyona inanan insnlar gencebay a meydan okuyacak.Gelisn tartışalım diyecekler.O sebeple Gencebay politik davranıyor.Sonuç olarak Gencebay ın inancını bizler biliyoruz.Fazla takmamak lazım.
Projelere gelince;bence ya sabır demekten başka sözümüz yok.Sabırla bekleyeceğiz.
berhudar olun

(0%)
News