bu gezegeni oldum olası sevemedim. bir duruşu yok bu adamın. programına çağırmadığı isim kalmadı. adam petek dinçöze de methiyeler dizdi demet akalına da, zülfü livaneliyte de, bülent ersoya da.. adam mübarek hepsini türkiyerin starı, ilahı vesaire ilan etti. hiç samimi bulmuyorum. babanın mehmetle olan yakınlığına da asabım bozuluyor. hele programın sonuna doğru gencebayı siyasetten uzak görmek aptallıktır, gencebay çok kral siyasetçisidir gibisinden laflar söyleyip, peşinden şu an ülkenin durumu nasıl sizce minvalinde bir soru sorup gencebayın ağzından bir recep tayyip erdoğan övgüsü beklemesi, gencebayın konuyu değiştirmesinin ardından aynı soruyu ikinci defa ısrarla sorması çıldırttı beni.
onun dışında orhan efenin bağlandığı an babanın gözlerinin dolması benim de gözleri yaşarttı. dikkatimi çeken husus babanın daha 10-11 yaşlarındaki bir çocuktan sürekli insan diye bahsetmesi. yani sürekli efe çok iyi bir insan, efe çok merhametli bir insan tarzında. normalinde insanlar çocuk yaştaki kişilerden, çok tatlı çocuk, çok zeki çocuk vs gibi sıfatlarla bahseder. ama babanın sürekli şöyle insan, böyle insan demesi beni çok şaşırttı. babanın her yaşta bireye aynı değeri verdiğini gösterdi. dedimki babaaaa büyüksün..