Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

İleti Murat Yaşar 25 Ağu 2008, 19:12

İşte olay budur gökhan kardeşim...Eğer birşeyleri düstur edinmişsen,ortaya birtakım kurallar koymuşsan bu işin formülü budur...Amaç paylaşmaksa al gülüm ver gülüm... Vur kaç olmaz..Eğer burada birşeyleri paylaşacaksan belli bir zaman dostluk ,muhabbet gerek...Yoksa gir diğer birsürü site var aradığını oradada bulursun...
Bu sitenin mantalitesi farklıdır..Ya gerektiği gibi siz anlatamıyorsunuz yada anlamak istemiyorlar...
Olay kişisel değildir...Ben genelleme yapıyorum...Ayrıca küçük bir dip not daha..Bu sitede işi şiir yazmaktan öteye gitmeyen diğer arkadaşlarında artık daha aktif olmalarının zamanı geldide geçiyor bile...
Tavrından dolayı kutluyorum gökhan...Doktor arkadaşımıza karşı bir art niyetimiz yok..Fakat bu ve benzeri yazılarla çok sık karşılaşıyoruz....
En derin sevgi ve saygılarımla.....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti gencebay 31 Ağu 2008, 14:56

Tamamen katiliyorum. Bende bundan sonra ayagimi denk alacam:-)
gencebay
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SiLVeRSWoRd 31 Ekm 2008, 20:44

Aslında güzel bi girişimi ama kendi açımdan düşününce de haksızlık bu diyorum :)
şafak demiş 187

burada siz kardeşlerimle olmak mutluluk veriyor hele bir de gencebay felsefesini benimsemiş adamlarsa daha başka

dicem şu ki ben forumlara pek katılamıyorum. kusuruma bakmayın artık.

burdaki gönül dostlarıyla gerçek hayatta da birebir görüşmek tanımak isterdim hepsini yaşlarını memleketlerini belki bilmem ama olgun özü sözü bir mert adamlar oldugunu adım gibi biliyorum.

HAYATTA HER İNSAN YANILTIR ALDATIR BELKİ AMA BİR GENCEBAYCI ASLA .
Kullanıcı avatarı
SiLVeRSWoRd

İleti Razor 01 Kas 2008, 21:15

Bizler için askerlik yapıyorsun gönül dostu senin kusurun olmaz, aksine üzerimizde hakkın olur. O da tamamen kadar helaldir hepimizden.

Hayırlı tezkereler.
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti YILGOR 07 Kas 2008, 14:23

Vaybe şafak 187 :) eski günlerim geldi aklıma.. Heyyt 12 den sonra 186 :P ama ben 99 diyene kadar saymamıştım :D diyeceksinizki 99'a nasıl geldin :P güzel günlerdi veshasıl. Ama "askerlik mi" almıyım.. :x
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti SiLVeRSWoRd 09 Kas 2008, 16:10

YILGOR yazdı:Vaybe şafak 187 :) eski günlerim geldi aklıma.. Heyyt 12 den sonra 186 :P ama ben 99 diyene kadar saymamıştım :D diyeceksinizki 99'a nasıl geldin :P güzel günlerdi veshasıl. Ama "askerlik mi" almıyım.. :x

ya aslında çok güzel bi duygu asker olmak türkiyenin her yerinden insanlarla iç içe yaşıyosun 15 ay çok ama çok güzel günlerimizde oluyor sıkıntıdan patladığımız günlerde ama sonuç itibariyle askerlik güzel
Kullanıcı avatarı
SiLVeRSWoRd

İleti erdoğan 20 Kas 2008, 10:50

böylesine ciddi bir sitede yer aldığım için mutluyum
erdoğan

İleti afücan 23 Kas 2008, 17:25

evet değerli kıymetli dostlarım ben de yeni üyeyim ama bu kararı sonuna kadar destekliyorum.bu forumun diğer forumlardan adıyla, görüşleriyle, üyeleriyle farklı olması lazım. vermeden almak ALLAHa mahsustur. emeksiz yemek olmaz.bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
ama bunun ölçüsünü iyi ayarlamak lazım. orhan babayı gerçekten seven ve değerini bilen insanları kaybetmeden, dışlamadan bir çözüm bulunmalı.bunun için bazı bölümlerin kullanımı kısıtlanabilir.tanımadan bilmeden üye silmek foruma zarar verir. şu anki uygulamanın (üye silinmeden) devamının doğru olduğunu düşünüyorum. 8-)
afücan
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir