RapidShare'den Dosya Nasıl indirilir

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

RapidShare'den Dosya Nasıl indirilir

İleti TheSultan 25 Nis 2008, 00:09

RapidShare üst düzeyde güvenlik adı altında :) premium üyelik satın almayan internet kullanıcılarını free kullanımdan nefret ettirmeye çalışıyor. :) Ama, biz direniyoruz ve free kullanıma devam ediyoruz. Ancak, nasıl devam ediyoruz. Örneğin, benim Kendi Çalışmalarınız bölümünde son çalışmalarımdan biri olan Aşk Mezarı Senfonisi dosyasını indirmeye çalışalım. Öncelikle benim Download adıyla verdiğim linke tıklıyoruz. Karşımıza aşağıdaki sayfa gelecektir. Biz bu ekranda Free butonuna tıklıyoruz ve....

Resim

karşımıza aşağıda bulunan sayfa gelecektir. Download ticket, indirme bileti rezervesi için gerekli olan geri sayımı bekledikten sonra....

Resim

karşımıza bu aşağıdaki sayfa gelecek. Sayfada, sayıları veya rakamları bize verilen boşluğa yazmalıyız. Ancak farketmişsinizdir, boşluğun sol tarafında bir kedi resmi var. yukarı da, ingilizce olarak, üzerinde kedi resmi olan figürleri boşluğa yazın anlamında bir uyarı var. Ben üzerinde kedi olan figürlerin altını çizdim. Bu figürleri boşlua yazdıktan sonra, sağ tarafta bulunan Downloa via GlobalCrossing #2 butonuna tıklıyoruz ve sonra dosyamızı download ediyoruz. Download via yazısından sonra ki server ismidir. Bu isim farklı olabilir. Açıklamalara rağmen, sorun yaşıyorsanız, forumda ilgili bölümlerde sorabilirsiniz.

Resim
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Re: RapidShare'den Dosya Nasıl indirilir

İleti berhudarol 25 Nis 2008, 01:36

cok güzel izah etmissin sagol the sultan...
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti barisaslan 25 Nis 2008, 15:23

Bende ugraşıordum nasıl yapıcaz die bilgin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti SerdarYılmaz 25 Nis 2008, 18:55

Kedileri de öyle bir saklamislar ki :mrgreen: Ama yilmak yok, kahrolsun kapitalizm :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti Murat Yaşar 25 Nis 2008, 19:01

Evet serdarım ya..Her tarafta kedi var sanırsınız o nasıl resim öyle biraderim ....Tek tek uğraşıyoz ..Tüm harflerde kedi var...Daha belirgin hal alamazmıy dı bu kediler..???? :D :D
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti SerdarYılmaz 25 Nis 2008, 19:03

Güya yildiracaklar bizi Murat abi. Ölürüm de bes kurus vermem oraya. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 25 Nis 2008, 19:40

Ulaan bizi bir pisiyle mi yıldıracaklar be?Neler görmüş geçirmiş,nelerin üstesinden gelmiş adamız biz ,peeehhh..........
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti balkan 21 Tem 2008, 17:04

kedi işi bitti artık... sadece sayaç var ve indirme kotasıda geyet yükseldi... hızlı bir indirme "advanced download options" seçeneği altından için cogent sunucularından birisini seçerseniz optimum sonucu alırsınız...
balkan

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir