Sitemize Yönelik Saldırılar

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Sitemize Yönelik Saldırılar

İleti SerdarYılmaz 07 Mar 2008, 00:05

:) Berhüdar ol.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asical 07 Mar 2008, 00:07

idam_mahkumu yazdı:Sayın OrhanAbi.NET Müdavimleri;

"Orhan abiyi tanıtamıyorsunuz" , "siz bu işi bilmiyorsunuz", " kendinizi birşey sanıyorsunuz" , "Siteniz bizim için sıradan bir orhan sitesi" , "Büyüyemezsiniz, olduğunuz yerde kalırsınız" ," Gencebay arabesk değil diyerek insanları kandırıyorsunuz" ," Beni de sitenize alın ben size öğreteyim Gencebay'ı" , "Herşeyiniz yalan hiç birşey bilmiyorsunuz..."

Berhüdar Ol'unuz, Ömer Faruk EROl, İdam Mahkumu

Ya ben kendim Gencebaydan anlıyorum sanırken ,Gencebay konusunda,daha ana okuluna bile başlamamış olduğumu farkettim bu sitenin sayesinde.Bu dingillerin niyeti açıkça ortadadır.Gencebaycılık ilkeleri ortadadır.Kasıtlı hareket eden,hakaret eden,saygısızlık eden uzaklaştırılmalı,mesajları ise ciddiye alınmamalı.Gerekiyorsa duruma göre adli merciilere müracaattan da kaçınılmamalı.Bizler sitemize yapılan ,sitemiz midavimlerine yapılan saldırılara asla tahammül gösteremeyiz.Sitenin kurucularına da dil uzattırmayız.Bu siteye gelen Gencebaycı Kardeşlerim bu sorumluluğu taşıyabilecek yürekte olsunlar lütfen.Elini taşın altına gerektiğinde koyamayan Gencebaycı değildir benim gözümde.Her an sevgiyle ,muhabbetle vede dirayetle hareket etmemiz ŞART.Bu siteyi korumak kollamakta, kuruculardan önce bize düşer kanaatimce.Herkes bu konu üzerinde düşünsün!!!!!!!!!!Bahsi geçen arkadaş kimdi bilmiyorum ama gereken yapılmış bizden önce.Elinize sağlık. :evil: :evil: :evil:
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti asakallı 07 Mar 2008, 12:05

idam_mahkumu yazdı:
topraktanbircan yazdı:
SerdarYılmaz yazdı:Arkadasin üslubu kiriciydi ve yanlisti, ama profiline de bir göz atmistim, Gencebay hakkinda bilgili bir insana benziyordu. Böyle sonuçlanmasina açikçasi üzüldüm, ama ilk iki mesaji disinda daha kirici mesajlari mi oldu, orasini da bilemem.

Üslubu hakeratamizdi.İlk önce adam olacak,ondan sonra ne söyleyecekse söyleyecek.

Hay ağzına sağlık Başar abi. Adam bana resmen insanları kandırıyorsun Gencebay'ı yalnış tanıtıyorsun diyor yahu? Arkadaşlar varsa böyle birşey söyleyin, çekip gideyim :(

Ömer nasıl böyle bir şey der senin için anlamıyorum
heralde seni tam tanıyamamış senin Orhan Gencebay net aleminde yaptıklarından bi haber olduğu belli
burada biraz da kıskançlıklar var gibi Radikal ve Özgün halimizi kıskanıyorlar
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti topraktanbircan 07 Mar 2008, 21:25

idam_mahkumu yazdı:
"Orhan abiyi tanıtamıyorsunuz" , "siz bu işi bilmiyorsunuz", " kendinizi birşey sanıyorsunuz" , "Siteniz bizim için sıradan bir orhan sitesi" , "Büyüyemezsiniz, olduğunuz yerde kalırsınız" ," Gencebay arabesk değil diyerek insanları kandırıyorsunuz" ," Beni de sitenize alın ben size öğreteyim Gencebay'ı" , "Herşeyiniz yalan hiç birşey bilmiyorsunuz..."

Bu sözler uzun zamandan beri kafamda olan birşeyi belirtme imkanı doğurdu bana.Hemen burada antiparantez onu da belirtmek istiyorum.Bence kimsenin hayatta en büyük Orhan Gencebaycı benim,netteki Gencebaycıların en özgünü benim,en radikal Gencebaycı benim,onu en iyi anlayan ve en iyi anlatmaya muktedir olan insan benim gibi bir iddiası olamaz,olmamalı.Benim Gencebaycılık hayatımın hiçbir döneminde bu veya buna yakın bir düşüncem olmamıştır.Şu Gencebay net alemini en az 8-9 sene takip eden biri olarak çok Gencebaycı gördüm.Hangi eseri hangi kasette diyeni de çıktı karşıma;Ömer abi gibi her yeni yazısı bana birşeyler öğreteni ve öğrenmeye teşvik edeni,yazılarını daha iyi anlamak için daha çok araştırma yapmamı gerektirecek kadar donanımlısı,ve bana birşey bilmediğimi hatırlatanı da çıktı.Ama yeri geldiğinde hiç ummadığınız insanlardan öyle bilgiler alıyorsunuz ki;herkesten birşeyler öğrenebiliyor insan.Hani derler ya,el elden üstündür diye.Bu yüzden önemli olan, Gencebay davasını en iyi ben sahiplenirim bayraktarlığına soyunmadan;devamlı araştırmak,bilgilenmek ve fikir alışverişi yapmaktır.Bunun baş koşulu da herkesi dinlemek ve herkesin fikirlerine saygı göstermektir.Yeter ki üsluplar saygılı olsun.Hem "En iyi ben bilirim" nidalarıyla,hem de saygısız bir üslupla arenaya çıkarsanız bu arkadaşımız gibi;hem kendinizin Gencebay'ı daha iyi anlamasını,hem de kafanızdakileri başkalarına aktarmanızı imkansız hale getirmiş olursunuz.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti berker06 15 Mar 2008, 01:28

Bizler Orhanabi.net sayseninde Orhan abinin nasıl bir okyanus nasıl bir zengin müzik bilgisi olduğunu öğrendik,başta ömer abinin makalelerinde ve ustalaşmış diğer gencebaycı arkadaslarımız sayesinde.Kim ne derse desin Orhanabi.net tüm gencebay siteleri içerisinde en kapsamlı gencebay sitesidir.Hiç canını sıkma Ömer abi.
Ne Güc Yeter Ne Dil Seni Anlatmaya
Ömrüm Yetmez Belki Bir Sen Daha Bulmaya
Kullanıcı avatarı
berker06
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti kralGencebay 29 Mar 2008, 16:12

Bunlar tamamen kendini bilmez ve kıskançlık içinde olan kişilerin artniyetli saldırıları.Bu sitenin yeri ve amacı bellidir . ... ürür,kervan yürür... :D
Kullanıcı avatarı
kralGencebay
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti lazeferemzi 03 Nis 2008, 16:26

gencebay yıllardır uğraşıyor ama görüyorumki halâ daha kendisini anlamayan zihniyetler var. arabesk diye bir kategorinin olmadığını yıllardır söylüyor.kendisini türk müziğinin devamı olarak görüyor. ve bana göre dünyanın en iyi müzisyenlerizden biridir.
lazeferemzi
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir