idam_mahkumu yazdı:Sayın OrhanAbi.NET Müdavimleri;
"Orhan abiyi tanıtamıyorsunuz" , "siz bu işi bilmiyorsunuz", " kendinizi birşey sanıyorsunuz" , "Siteniz bizim için sıradan bir orhan sitesi" , "Büyüyemezsiniz, olduğunuz yerde kalırsınız" ," Gencebay arabesk değil diyerek insanları kandırıyorsunuz" ," Beni de sitenize alın ben size öğreteyim Gencebay'ı" , "Herşeyiniz yalan hiç birşey bilmiyorsunuz..."
Berhüdar Ol'unuz, Ömer Faruk EROl, İdam Mahkumu

idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:SerdarYılmaz yazdı:Arkadasin üslubu kiriciydi ve yanlisti, ama profiline de bir göz atmistim, Gencebay hakkinda bilgili bir insana benziyordu. Böyle sonuçlanmasina açikçasi üzüldüm, ama ilk iki mesaji disinda daha kirici mesajlari mi oldu, orasini da bilemem.
Üslubu hakeratamizdi.İlk önce adam olacak,ondan sonra ne söyleyecekse söyleyecek.
Hay ağzına sağlık Başar abi. Adam bana resmen insanları kandırıyorsun Gencebay'ı yalnış tanıtıyorsun diyor yahu? Arkadaşlar varsa böyle birşey söyleyin, çekip gideyim

idam_mahkumu yazdı:
"Orhan abiyi tanıtamıyorsunuz" , "siz bu işi bilmiyorsunuz", " kendinizi birşey sanıyorsunuz" , "Siteniz bizim için sıradan bir orhan sitesi" , "Büyüyemezsiniz, olduğunuz yerde kalırsınız" ," Gencebay arabesk değil diyerek insanları kandırıyorsunuz" ," Beni de sitenize alın ben size öğreteyim Gencebay'ı" , "Herşeyiniz yalan hiç birşey bilmiyorsunuz..."

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir