idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:bu çok hassas bir konu ve site olarak bu konudaki kararlılığımız zaten bizi "radikal ve özgün" kılıyor.yıllar yılı mücadele ettiğimiz çarpık bir anlayışın temsilcileri asla aramızda yer alamaz ve almamalı.bu site gencebay denilince,gerçek gencebaycıların gururla işaret edebilecekleri tek site olma idealindeyse-ki zaten kuruluş amacı da o-bu anlayış asla bu sitede barınamamalı.
Haklısın Başar abi. Hiç bir eleştiri karar mekanizmamızın çeliğini delemez. Geri akültürüdım atmayacağız. Kararlıyız, iddialıyız. Biz Radikal ve özgün Gencebay'cıyız. Bizi böyle sevinler seveceklerse oldğumuz gibi göreceklerse.. Girmesinler sitemize, girmesin forumumuza "Ne dertliymiş bunlar" diyeceklerse...
meyve veren ağaç taşlanıyor.bu da ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı olsa gerek.kaybetmeden ne yazık ki bu dünyada bir şeyler kazanılmıyor.bizler gibi bu desteği zamanında eğer orhan abimize bu imkanlarla vermiş olsaydılar şimdi herkez çok daha iyi niyetli,çok daha emeklerine ve yaptıklarına saygılı,daha yapıcı olurdu.ufkun genişlemesi engellenmez,kısır bir döngü içinde birbirimize mahkum yaşamak zorunda kalmazdık.belki bizim de bir dünya starımız var onlar bunu inkar etselerde bu benim için böyle.kendi kültürümüzün zenginliklerini bilgi birikimi ile harmanlayıp bu güne getiren onu işleyen ama bir o kadar da hep hor görülen orhan abimizin her daim yanında olacağız...bir dünya starıdır kendisi demiştim... dünyada belki ismini bilemeyecek hiç duymayacaklar,bu hazineden tatmayacaklar da var. yaptıklarını benimseyemeyen ya da kabullenemeyip söylemeye cesaret edemeyen de var malumunuz...
üzülmeyin arkadaşlar biz onlarsızda çok iyi idare ediyoruz...