Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

Yeni mesajgönderen yargısız infaz tarih 06 Ara 2011, 01:12

iş imkanı ve yoğunluğu olan insanlar olduğumuz kesin, bu site de ben kendimi buldum aslında kendimi orhan abiyi bilen bir kişi olarak gördüğüm dönemlerde bu siteyle tanıştığımda orhan abiyi sadece orhan gencebay isimi ile tanıdığımı anladım, orhanabi.net farkı buradan doğdu öncelikle bende, diğer bi hususta söylenilen söze katılıyorum, orhan abiye arabeskin babası kralı benzetmesi yapan arkadaşlarıma bu siteyi seve seve önerebiliyorum anlatabiliyorum, o kişiler üye olduğunda aslında 1-0 öne geçmiş oluyorum arabesk sözü orhan abiyle alakası yoktur diye, sonra sitede zamanı olup orhan abiyi araştırma içine girdiklerinden sonra maçı alıp noktayı koyuyorum. arabesk ve orhan gencebay alakasızlığını,

hal böyle olunca da msj yazmak;
msj yazmak zaman buldukça önemli,,
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 7
Teşekkür aldi: 4
Uyarılar: (0%)
Level: 11
HP: 0 / 272
0 / 272
MP: 130 / 130
130 / 130
EXP: 152 / 167
152 / 167

Yeni mesajgönderen NIKRIZ RÜYASI tarih 10 Ara 2011, 09:37

Arkadasim tamam yanlis anlasilmalar olabilir, sanal alem sonucta.. neyse ben yanlis anlasildiysam özür dilerim, bir an parlayiverdim iste.. Tabii ki sizin de kendinize göre hakli taraflariniz var, emeginize sonsuz saygilarimi sunuyorum..
Yalniz sunu belirtmek isterim ki, benim ORHAN GENCEBAY ile tanismam 3 yasimdan itibarendir ve su an 34 yasindayim, hayatimda ilk dinledigim, daha dogrusu ilk dinledigim olarak hatirladigim eseri HATASIZ KUL OLMAZ eseridir..
Ben Almanya'da dogup büyüyen ve halen Almanya'da yasamakta olan bir gurbetciyim.. kendimi bildim bileli BABANIN her yeni albümünün cikacagi günün ilk saatlerinde solugu kasetci dükkaninda almis ve albüm dükkana gelene kadar dükkanin önünde volta atmis biri olarak sanirim ORHAN GENCEBAY'in ne anlama geldigini bana kimsenin anlatmasina gerek yoktur..
3 yasinda bir cocuk düsünün, her gün defalarca eline babasinin hediye ettigi curasini alarak aynanin karsisina gecip ORHAN GENCEBAY'in HATASIZ KUL OLMAZ eserine playback yapan, ve yaklasik 3 sene boyunca sardirip sardirip hep ayni eseri dinleyen ve 5-6 yaslarinda nihayet kasetin devamini dinlemeyi akil edip, gercek anlamda ORHAN GENCEBAY ile tanisan ve O'nu ruhuna isleyen bir cocuk..
Bunlari nedenmi yazdim? Icimden geldi ve bir paylasimimiz olsun istedim..
Hepinizi cok seviyorum, berhudar olun! ;-)
Kullanıcı avatarı
NIKRIZ RÜYASI
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldi: 5
Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 19 / 27
19 / 27

Yeni mesajgönderen idam_mahkumu tarih 10 Ara 2011, 15:09

NIKRIZ RÜYASI yazdı:Arkadasim tamam yanlis anlasilmalar olabilir, sanal alem sonucta.. neyse ben yanlis anlasildiysam özür dilerim, bir an parlayiverdim iste.. Tabii ki sizin de kendinize göre hakli taraflariniz var, emeginize sonsuz saygilarimi sunuyorum..
Yalniz sunu belirtmek isterim ki, benim ORHAN GENCEBAY ile tanismam 3 yasimdan itibarendir ve su an 34 yasindayim, hayatimda ilk dinledigim, daha dogrusu ilk dinledigim olarak hatirladigim eseri HATASIZ KUL OLMAZ eseridir..
Ben Almanya'da dogup büyüyen ve halen Almanya'da yasamakta olan bir gurbetciyim.. kendimi bildim bileli BABANIN her yeni albümünün cikacagi günün ilk saatlerinde solugu kasetci dükkaninda almis ve albüm dükkana gelene kadar dükkanin önünde volta atmis biri olarak sanirim ORHAN GENCEBAY'in ne anlama geldigini bana kimsenin anlatmasina gerek yoktur..
3 yasinda bir cocuk düsünün, her gün defalarca eline babasinin hediye ettigi curasini alarak aynanin karsisina gecip ORHAN GENCEBAY'in HATASIZ KUL OLMAZ eserine playback yapan, ve yaklasik 3 sene boyunca sardirip sardirip hep ayni eseri dinleyen ve 5-6 yaslarinda nihayet kasetin devamini dinlemeyi akil edip, gercek anlamda ORHAN GENCEBAY ile tanisan ve O'nu ruhuna isleyen bir cocuk..
Bunlari nedenmi yazdim? Icimden geldi ve bir paylasimimiz olsun istedim..
Hepinizi cok seviyorum, berhudar olun! ;-)

Eyvallah, sende berhudar ol.

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 402
Teşekkür aldi: 1195
Level: 46
HP: 1570 / 7478
1570 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3725 / 3828
3725 / 3828

Yeni mesajgönderen sadasada tarih 10 Ara 2011, 23:44

birçok arkadaşım gibi malesef siteye hiç giremeden hafta geçtiği oluyor.. Karar Güzel Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
sadasada
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 53
Teşekkür aldi: 20
Level: 11
HP: 2 / 272
2 / 272
MP: 130 / 130
130 / 130