Serdar arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum.
Bunun dışında, şunu da gözden kaçırmayalım. Müzik marketlerde albüm 15,90 (benim gördüğüm kadarıyla), Vodafon'da ise 15 TL ve bir sürü konuşma hakkı, mesaj hakkı hediyeli. Şahsen Vodafon kullanmayan bir kişi olarak ben albümü Vodafon'dan satın alarak, konuşma dakikalarını vs. Vodafon kullanan kardeşime hediye olarak gönderdim. Bu nedenle insanların öncelikle albümü müzik marketten ziyade Vodafondan almaları gayet mantıklı. Ayrıca, Vodafondan alırken, Babaya bu albümü yapması için sponsor olduğunu da düşünerek biraz da vefa borcu ile aldım. Vodafon, Ufuk Beyin söylediğine göre 50.000 albüm almış, Vodafonda ilgi nasıl onu öğrenmek daha mantıklı öncelikle. 50.000 rakamı eskiden çok küçük bir rakamdı ancak şu an için çok ciddi bir rakam. Bunu gözden kaçırmamak lazım.
Diğer bir husus henüz ortada klip falan yok, klipler dönmeye başladığında satışlara da bir hareket gelecektir diye düşünüyorum.
Diğer bir husus ise, bu listenin tamamen doğruyu yansıttığına inanmıyorum. çünkü, bizim gibi sadık dinleyicileri var Gencebay'ın ve sadece müzik marketlerdeki satışlar dikkate alınsa dahi, Gencebay'ın Tuğba Özerk, Hüsnü Şenlendirici (ki bu sanırım enstrümantel ve bu tür şeyler çok büyük rakamlara ulaşmaz bizim ülkemizde) gibi isimlerin aşağısında kalacağını hiç sanmıyorum.