gencebay son albümde söylemiş zaten"sevmek yoktur diyorlar,sevmeyi bilmiyorlar seviyorum deli gibi BENİ GÖRMÜYORLAR"
bu adam yaşayan efsane kıymetini bilelim.

(0%)

(0%)
(0%)diriliş yazdı:SORUMU SORMA NEDENİM ŞU.YALNIZ DEĞİLSİN ALBÜMÜNÜ ELE ALALIM...ÇOK KALİTE BİR ALBÜM YADSINAMAZ AMA O ALBÜMDEKİ GÖNÜLDEN GÖNÜLE,AYRILIK NİKAHI,BİR ÖZÜRLE DİL AŞINMAZ GİBİ ESERLER DE BENCE SIRADAN ÜST DÜZEY BİR MÜZİKALİTESİ OLMAYAN ESERLER

(0%)diriliş yazdı:BENCE KONU KİTLENMESİN SAYGILI, ÖLÇÜLÜ, KONUYU SAPTIRMADAN FİKİRLERİMİZİ BEYAN EDELİM.

(0%)
(0%)diriliş yazdı:SEVGİLİ İDAM MAHKUMU BENİM SIRADAN DEMEMİN NEDENİ BU ESERLERİN FARKLILIĞINI SEN ,BEN VE BU İŞE GÖNÜL VERENLER ANLAYABİLİR.AMA SOKAKTAKİ BİR ADAMA DİNLETTİĞİN ZAMAN ONUN FARKINI ÖZELLİĞİNİ ASLA ALGILAYAMAZ .AMA BİR NİHAVENT UVERTÜR,BİR GÖNÜL DAĞI VS...DİNLETTİĞİMİZDE O ESERLER ONLARA ÇOK BAŞKA GELİR BEN BUNA DEFALARCA ŞAHİT OLDUM.GENCEBAYLA HİÇ İLGİSİ OLMAYAN BİRİNE NİHAVENT UVERTÜRÜ DİNLETTİĞİMDE ŞAŞKIN BAKIŞLARINA ÇOK ŞAHİT OLDUM.DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU.

(0%)idam_mahkumu yazdı:diriliş yazdı:SORUMU SORMA NEDENİM ŞU.YALNIZ DEĞİLSİN ALBÜMÜNÜ ELE ALALIM...ÇOK KALİTE BİR ALBÜM YADSINAMAZ AMA O ALBÜMDEKİ GÖNÜLDEN GÖNÜLE,AYRILIK NİKAHI,BİR ÖZÜRLE DİL AŞINMAZ GİBİ ESERLER DE BENCE SIRADAN ÜST DÜZEY BİR MÜZİKALİTESİ OLMAYAN ESERLER
Bu fikre kesinlike katılmamı beklemeyin Diriliş.
"Ayrılık Nikâhı" Nihavent makamında, Klasik batı müziği kalıpları ile Türk sanat müziği formu arasında biryerde, türler üstü bir bestedir. Son 20 yılın en mükemmel besteleri arasında yer alır.
"Bir Özürle Dil Aşınmaz" Türk sanat müziğimizin, Ege kıyılarındaki halini en iyi anlatan, inanılmaz bir Gencebay bestesidir. Düzenleme olarakta enstrümanların dans ettiği bir çalışmadır.
"Gönülden Gönüle" ise, Türk Pop müziği ile Türk sanat müziğinin sentezlenmesiyle oluşmuştur. Hümanizm kokan, dinamik bir ritme sahip, coşkulu duygulu bir eserdir. Müzikal olarakta hiç öyle "sıradan" eser değildir.

(0%)
(0%)SerdarYılmaz yazdı:Konu amacindan bir hayli saptigindan ve muhabettin gereksizce uzamasindan ötürü baslik sahibi olarak yönetici arkadaslardan basligin kilitlenmesini talep ediyorum, nasil olsa albüm ciktiginda uygun bir baslikta enine boyuna konusuruz bunlari, tesekkürler.

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir