Arkadaslar bence bütün suc ne yazik ki gencebayda.onun ne isi var böyle programlarda ve böyle kisiliklerle.bence gencebay ne kadar medyadan uzak dursa o kadar iyi olur.gencebayin albümünü tanitmasi icin böyle kisiliksiz ,seviyesiz insanlara hic ama hic ihtiyaci yok.artik bu tabiki benim görüsüm ,gencebayda biraz radikal kararlar alip kendini biraz degistirmesi lazim.yeter artik senelerdir anlamayan direten insanlara bu kadar sevgi ,hösgörü ve bu sabir.illede arabeskci diyenlere biraz daha sert davranip hayir ben arabesk müzigi yapmiyorum,eger müzigime kim arabesk derse müzikten hic anlamiyor demesi gerekir.müzigini ,müzikte kullandigi enstrümanlari,aranagmelerini ,sözlerini millete anlatmasi ,bakin bu mu arabesk bu kadar kolaymi benim yaptigim eserler cabalar demesi gerekir.kusura bakmayin ama ne yazik ki gencebay bizim millete cok büyük geliyor.bu kadar büyük bir ustayi acaba milletimiz haketmiyor mu diyesim geliyor.biraksin gencebay artik bu mütevaziligini bizim millet ancak sert uslüptan anlar.muhatab bile olmasin müzigin anlamayan ,basit gören arabesk diyen sahislardan.
özür dilerim arkadaslar bugün biraz doluyum.daha dün gece insanlarla tartistim gencebayin arabeskci olmadigini.üstada kizdigim noktalar bunlar biz bile kendisinden daha cok savunuyor destekliyoruz onu.berhudar olun...