mesutözşahin yazdı:şimdi seyrettim:)ama klibi tam göremedim fondaydı çünkü...
ama genel anlamda ticari bir hava sezdim ortamda sanki zorlama çıkarmışlar gencebayı çok kısa bir konuşma oldu ...yani vatan sağolsun anlatılırken dündar ın ilerde hedef ve çalışmalarınız sorusu geldi.tam gencebay konsanter olmuş anlatırken tabi otomatiğe bağlandığı için dündar tekrar vatan sağolsuna döndü...
biz gencebay tarafına dönelim bu kısa soruya gencebay bu seferde tasavvuf senfonik çalışmalar konçertolar yazıcam diyerek biz proje bekleyenlere yılmayın beklemeye devam edin imajı çizdi...dirilişi anlatırken kesti yarım bıraktırdı sözünü..yani kısaca daldan dala bir atlama oldu..
ama klibi arkalarında fon olarak gördüğüm kadarıyla sanki daha ii bir yönetmen ve ekiple yapılabilirdi hissi uyandı bende yanılabilrim seyretmem lazım..ama gencebayın klip tercihi ve klip senaryoları konusunda çokta başarılı seçimler yaptığı söylenemez...
vay beee gencebay senfonik şiir bitti şimdide tasavvuf senfonisi geliyor arkadaşlar....ardından bi kaç arkadaşın yazmaya başladığı dediği konçertoları daha yazıcam deyişi geldi..
hadi hayırlısı bizi diriliş 1 sene daha idare eder:) bu bir sene kısa gibi gelsede klasik batı bestecisi bu sene içinde en az 2 şer senfoni ve konçerto yazar oda ayrı bir mesele...
saygılar
ELEŞTİRELİM AMA SAYGI ÇERÇEVESİNİ AŞMADAN ALAYCI BİR ÜSLUPLA DEĞİL LÜTFEN..........

(0%)

News