Ooo beyler, bakıyorum herkes aşk sarhoşu

(0%)idam_mahkumu yazdı:Ooo beyler, bakıyorum herkes aşk sarhoşuBuzdağı, kafana takma "sevenlerin sağı solu belli olmaz".

(0%)
(0%)idam_mahkumu yazdı:Ooo beyler, bakıyorum herkes aşk sarhoşuBuzdağı, kafana takma "sevenlerin sağı solu belli olmaz".

(0%)dreams86 yazdı:Diriliş eseri Orhan Babamıza yıllarca arabeskin kralı,arabeskçi diyen o kesime tamamen bir cevap olmuş başta murat barcakçı ya cd yi alıp hediye yollamak lazım..

(0%)ufkumufuk yazdı:idam_mahkumu yazdı:Ooo beyler, bakıyorum herkes aşk sarhoşuBuzdağı, kafana takma "sevenlerin sağı solu belli olmaz".
Neredesin yahu. Dinledin mi tamamını albümün. Bir yorumla bakalım. Senin yorumun bizim için değerli. Kendimden şüpheye düşürdüler beni zaten

(0%)idam_mahkumu yazdı:ufkumufuk yazdı:idam_mahkumu yazdı:Ooo beyler, bakıyorum herkes aşk sarhoşuBuzdağı, kafana takma "sevenlerin sağı solu belli olmaz".
Neredesin yahu. Dinledin mi tamamını albümün. Bir yorumla bakalım. Senin yorumun bizim için değerli. Kendimden şüpheye düşürdüler beni zaten
Çalışıyordum abi, yeni geldim... Yorum yazacağım elbet, üç beş kelimeyle geçiştirmeyeyim şimdiAma kısaca söyleyeyim,
Yalnız Değilsin'de Çıtayı ta Aya saplamıştı Gencebay, Cevap Ver'de ise Marsa saplamıştı o çıtayı. Bu albüm ile çıtayı Jupitere saplamış

(0%)

(0%)idam_mahkumu yazdı:Jubile mi yaptı Gencebay diye düşünüyorum. Cevap Ver'den beri şöyle ağız tadıyla bir Gencebay coşkusunu duyamadık. Yalnızlık'ın introsundaki elektro bağlama solo insana o kadar çok şey anlatıyor ki...

(0%)idam_mahkumu yazdı:Jubile mi yaptı Gencebay diye düşünüyorum. Cevap Ver'den beri şöyle ağız tadıyla bir Gencebay coşkusunu duyamadık. Yalnızlık'ın introsundaki elektro bağlama solo insana o kadar çok şey anlatıyor ki...

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir