gönderen mericoz tarih 25 Haz 2010, 10:50
Merhabalar,
Ya arkadaşlar size ne oluyor böyle? 3,5-4 yıldır albüm albüm albüm!!!! diyen biz değil miydik? İşte albüm çıktı. Üstelik baba artık 4 yıl evvelkine göre daha yaşlı ve yorgun. Bu tür çatlaklıklar ve zorlanmalar olacak. Zaten babanın ses tonu belli bunda hepimiz hemfikiriz. Böyle yok dudağını büzdü, yok efendim notaya doğru bastı, yok efendim ben birşey görmedim gibi şeyler laf salatalığından başka birşey değil. Şükür ki albüm bu kadar zamandan sonra ortaya çıkmış. Eserleri kritize etmek yerine yaptığınız işe bakın yahu? El insaf. Albüm hakkında ve asıl istediğimiz çalışmalar hakkında konuşsak daha uygun olmaz mı? Ömer kardeşim sen de gittin daha evvelki yazını aynen buraya aldın. Hiç gerek yoktu. Zaten senin bu güzel makaleni okumayanın bence burda işi olmamalı. Ben senin o makaleni ilk okuduğumdan beri hala aklımdadır. Çok lüzumsuz oldu tekrar yazman kusura bakma. Artık üstat bundan sonra albüm yapma durumu bence iyice azalmıştır. Özellikle by-pass'tan sonra sesi daha da yoruldu. Artık devir enstrümantal eserler ve konçerto çalışmaları olmalı. Daha da yazacaktım ama bu kadar yeter sanırım.
Orhan Baba her zamanki gibi gereğini yapmıştır. Albümünü her daim dinliyorum. Hem de büyük bir beğeni ile.
Bu tartışmada olan kardeşlerim: Sizlere gerçekten çok kızdım. Ama bu kavga mahiyetinde değildir. Lütfen yanlış anlama olmasın. Beni bu kadar zamandır tanıdıysanız beni daha iyi anlayacaksınız.
Tüm sevgi ve muhabbetlerimle
Gönül dostu ve arkadaşınız
Berkay MERİÇÖZ.
Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım.
Hem Düşünür Hem Severim Budur Taştan Farklı Yanım.
Her Maddenin Zerresini Bedenimde Taşıyorsam,
Ben Ne Bir Taş, Ne Bir Ağaç, İnsanlığımla İnsanım.
Ağaçların Özgürlüğü Ancak Ağaç Gibi Olur.
Benim Özgürlüğüm İse Düşüncemle Hayat Bulur.
Her Sürünün Bir Çobanı Var, Çobanını Koyun Seçmez.
Ben İnsanım Koyun Değil, Ben Bilirim Koyun Bilmez.