Şimdi değerli arkadaşlar, geçenlerde Hakan Sarıca ile bir görüşme yapmıştım. Orhan Gencebay ile bir röportaj ayarlayabilirim sanırım. Yalnız İstanbulda oturan, Orhanabi.net'e Gencebay' konularına hakim gönül dostları arıyorum. İki kişi olabilir. Bu iki kişi Orhanabi.Net'i ve tüm radikal'cileri temsilen Orhan abinin ofisine gidecek, güzel takım elbisesi ve düzgün diksiyonu ile Orhan abi ile yine bizim belirleyeceğimiz konuları konuşacak, yazılı, sesli ve görüntülü kayıt altına alacak olan biteni. Bir ya da iki saat.
Eğer bunu gönüllü olarak "ben yapabilirim" diyen iki gönül dostu varsa, ben hakan abi ile tekrar irtibata geçip Orhan abi ile bir röportaj randevusu talebinde bulunacağım.
bu arkadaşların
1 - İstanbulda oturmaları
2 - Zaman sorunlarının olmaması
3 - OrhanAbi.net'in devamlı üyelerinden olması
4 - Radikal ve Özgün Gencebay'cılığı özemsemiş olması
5 - Orhan GENCEBAY ile ilgili konulara vakıf olması
6 - Düzgün diksiyonlu olması
7 - Sesli, Yazılı ve Görüntülü ( kamere vs. ) Kayıt imkanın bulunması
8 - En başta gönüllü ve istekli olması
9 - Randevu öncesi ve sonrası Hakan Sarıca ve Orhan GENCEBAY ile diyalog içerisine girebilecek olması ( bunun altyapısını ben sağlayabilirim sanıyorum)
10 - İnternet ve Bilgisayar bilgisinin yeterli düzeyde olması
Gerekmektedir. Kendi aramızda böyle iki arkadaş ayarlayabilirsek, ben Hakan Sarıca ile tanıştıracağım o arkadaşlar. Hakan Sarıca ise bu iki arkadaş için Orhan abiden röportaj randevusu ayarlayacak (sanırım.)
İki arkadaşın Orhan Gencebay ile yapacağı röportajın hazırlıkları tamamen orhanabi.net bünyesinde geliştirilecek. Sorular, sualler, vs.
Berhüdar Ol'un.

(0%)

News