asakallı yazdı:Sevgili Ömer,
Film paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum ve senin bu konuda ki ilgi ve alakana teşekkür ederim.
Ben filmlerin hiç birisini indirmedim sorunum malum kota ve işyerin de olmam elimde olan bir kaç filmi de daha önce haberi çıkan Dikili'den olan özürlü arkadaşa hediye ettim.
ve malesef elimde hiç bir filmi yok.
vakit buldukca sağa sola soruyorum arıyorum ama bulamadım. olsun burada yayınlaman
sanki kendim indirip seyrediyormuşum gibi geliyor.
Tekrar teşekkürler emeğine yüreğine sağlık
saygılar sevgiler
Sizi büyük değerli abilerimin öncelikle ellerinden öpüyorum. Tecrübeleriniz benim için çok değerli... Bu hususda bir kaç kelâm edeyim, özellikle orta okul ve lise yıllarındayken, hem okuyup hem çalışlırdım özellikle yaz aylarında... Genelde Gencebay filmleri yaz aylarında oynuyo zaten... Çalıştığım için filmlerini seyir edemezdim, ama çok sever ve çok arardım... Hatta bir gün öğlen yemeğinde eve geldiğimde televizyonda Zulum filmi oynuyordu... Henüz ortaokula gidiyordum, beş on dakka baktım, sonra işe yetişebilmek için koşarak gittim ve ustamdan fırça yedim.. Oysa şimdi hemen bütün Gencebay fimleri elimin altında ve ben bu filmleri zamanında çok aradığım için çok iyi anlıyorum arayan gönül dostlarını.. Özellikle lisede okuyan genç arkadaşlara sesleniyorum... En çok onlar izlemek isterler bu filmleri.. Neticesinde en deli yılları