Sema BULUT
Sema Bulut, sesini çok sevdiğim bir sanatçı... Gerçekten Gencebay eserlerinin hakkını vermiş doğrusu... Hele o düzenlemeler akıllara ziyan... Neler yapmış Orhan abimiz neler... O dönemler ( 65-72) arası çok tutulan Gencebay eserlerini, yeniden elden geçirip Aranje etmiş Sema Bulut için..
Özellikle, Bir Teselli Ver , Sensiz Bahar Geçmiyor, Sevenler Mesut Olmaz ve Beni de Allah Yarattı eserlerinin, bu özel düzenlemelerinin, Gencebay'ın kendi 45'liklerinde kendisi için düzenlediği versiyonlarından üstün olduğunu anlayacaksınız... Yani aşağıdaki eserlerin düzenlemeleri, Gencebay'ın kendi yorumladığı düzenlemelerden daha iyi..
Göz Yaşım İle uğurladım hariç, diğer tüm eserlerin Düzenlemesi Gencebay'a aittir.
Sema BULUT- Sensiz Bahar Geçmiyor ( DUDAK UÇURTACAK DÜZENLEME ( GENCEBAY DÜZENLEMESİNDEN DAHA İYİ ! )
Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Sema BULUT- Böyle Yazılmış Yazım
Sema BULUT- Sevgilim Dinle
Sema BULUT- Sevenler Mesut Olmaz ( DUDAK UÇURTACAK DÜZENLEME ( GENCEBAY DÜZENLEMESİNDEN DAHA İYİ ! )
Sema BULUT- Geç Anladım
Sema BULUT- Bir Teselli Ver ( DUDAK UÇURTACAK DÜZENLEME ( GENCEBAY DÜZENLEMESİNDEN DAHA İYİ ! )
Sema BULUT - Beni de Allah Yarattı
Sema BULUT- Ben Eski Halimle Daha Mesuttum
Sema BULUT- Hor Görme Garibi
Sema BULUT- Göz Yaşımda Uğurladım ( ÖZER ŞENAY BESTESİDİR! )

(0%)
News