Cümleten sağlık olsun!...

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Cümleten sağlık olsun!...

İleti yaşamak_bu_değil 10 Arl 2007, 02:22

Popstar Alaturka nın bu bölümüde bitti bitecek..... yeni yarışmacılar ile yeni bi popstar Alaturkada yolda!... Jüri üyesi olduğu gibi kalıyor.... Artık umurumda değil kim ne yaparsa yapsın... ben müziğinden başka bi şey istemiyorum.
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: Cümleten sağlık olsun!...

İleti idam_mahkumu 10 Arl 2007, 09:32

Bizim için popstar süreci önemli değil aslında... Popstar zaten sırf Gencebay hayranları istemiyor diye bitmez. Atılan imzalar ve verilen sözler var. Programın resmi süresi dolmadan, para geldikce, reyting geldikce, istek ve talep gedikçe ( bizim türk halkının ayıbı ) bu program devam eder.

Gencebay büyük bir yalnış yaparak Popstar'a imza attı, aylar önce. Belki O da böyle olacağını biiyordu, en azından tahmin ediyordu. Ama bu kadar olacağını bilemebilirdi.

Bizim için önemli olan, Popstar'da aşağılanan, saygısızlık edilen, küçük düşürülen ve zaman kaybeden Gencebay'ın; popstar bittikden sonra neler yapacağı... Projelere mi başlayacak, magazin magazin dolaşacak mı, müziği mi bırakacak, neler olacak ?

Her son bir başlangıç... Popstar bir 3-4 ay daha devam eder, öyle yada böyle bir şekilde biter... Bakalım Gencebay popstar sonrası ne yapacak... Bizim için mühim olan budur bence...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

Re: Cümleten sağlık olsun!...

İleti berker06 10 Arl 2007, 14:30

Dün akşamki programda Sunucu Osman tan Orhan abi için övgü dolu sözler söyleyip kendisine örnek aldığını söyledi.Anlaşılan artık gereken değer verilecek Orhan Babaya. Popstar gerçeğine gelince izlenen bir program, bu korsan müzik ortamında Orhan abiden yeni eserler beklemek zor gibi. Gencebay popstarı gittiği yere kadar götürmek istiyor. Ömer abinin dediği gibi biz artık yeni projelere popstar bittikten sonra bakalım, yada Orhan abi bizleri şaşırtıp süprizlerde yapabilir benim azda olsa bir umudum var.
Ne Güc Yeter Ne Dil Seni Anlatmaya
Ömrüm Yetmez Belki Bir Sen Daha Bulmaya
Kullanıcı avatarı
berker06
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir