Dün Siyaset Meydanindaydi

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Dün Siyaset Meydanindaydi

İleti SerdarYılmaz 08 Şub 2008, 15:14

Dün 15. yili kutlaniyormus Siyaset Meydaninin, ben de zaplarken tesadüfen rastladim... Konuklar arasinda Müjdat Gezen, Ilhan Sesen ve baska renkli isimlerde vardi, gerek 15. yil kutlamasi adina çagrilmis, gerekse malum "türban" tartismasi için çagrilan karisik kulvarlardan konuklar vardi.. Istanbul Senfoni okrestrasi da yerini almis, arada eserler çaliyorlardi.. Önce bir ögrenci bir sanat müzigi eseri okudu ki sahneye eserin ortasinda Mustafa Sagyasar geldi, ardindan Yavuz Bingöl ayni biçimde baska bir ögrenciye bir türküye eslik etti.. Uzadi biraz, zapladim durdum, geriye geldim ki bir baska genç bir bayan Orhan Gencebay ile Bir Teselli Ver´i canli okuyor.. Gencebay´in ses klasik biçimde pek duyulmuyordi tabii, yine arkadan yavastan destek veriyordu, zaten okuyan bayanin ses tonuyla hiç uyusmadigi belliydi, çok pes gelmis idi ses Gencebay´a göre.. Gencebay bir mesaj vermekten baska birsey demedi, çünkü programi erken saatlerde terketmek zorunda kaldi, yine tansiyon sorunu varmis, Gencebay bizzat belirtti programin akisinda.. Zaten belli de oluyordu; ara ara kamera Gencebay´a zoomlarken, gözlerin kan çanagi oldugu, durmadan gözünü kapadigi, basini tuttugu gözden kaçmiyordu, konusulanlara konstantre olamadigi belli oluyordu.. Yani Gencebay iyi degildi, ben çok üzlüldüm onun o halini görünce... Zaten reklami da beklemedi, bir adam ile bir çocuk yayin sürerken Gencebay´in yanina geldiler ve Gencebay´i ondan sonra Müjdat Gezen ile Mustafa Sagyasar da ayaga kalkarak stüdyonun disarisina kadar ugurladilar sanirsam...

Kisaca böyle, pek iyi bir haber veremedim kusuruma bakmayin.. Allah Gencebay´a acil sifalar versin, nice yillar onu yine kale gibi görelim...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: Dün Siyaset Meydanindaydi

İleti topraktanbircan 08 Şub 2008, 16:54

Aİlesinde hiç kalp hastası olmamasına rağmen başka gönülleri kırmamak için kendi gönlünü kırması onu kalp hastası,yüksek tansiyon sahibi yaptı Serdar.Keşke bu kadar koca yürek olmasaydı ama o zaman da Orhan Gencebay olamazdı.Allah sağlık versin Koca yüreğe.Her gün,her an ona birşey olacak korkusuyla yaşıyorum.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti asakallı 08 Şub 2008, 17:42

SerdarYılmaz yazdı: Allah Gencebay´a acil sifalar versin, nice yillar onu yine kale gibi görelim...

Amin Amin...
topraktanbircan yazdı:Aİlesinde hiç kalp hastası olmamasına rağmen başka gönülleri kırmamak için kendi gönlünü kırması onu kalp hastası,yüksek tansiyon sahibi yaptı Serdar.Keşke bu kadar koca yürek olmasaydı ama o zaman da Orhan Gencebay olamazdı.Allah sağlık versin Koca yüreğe.Her gün,her an ona birşey olacak korkusuyla yaşıyorum.

Hep aynı hisleri taşıyoruz Başar
İlk hastalığında üzüntümü anlatamam sanki ailemden birini kaybetmiştim. Çok şükür bir şey olmadı ama sonuçta kalp
ne olacağı hiç belli olmaz
inşallah en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşur
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti berhudarol 08 Şub 2008, 18:57

allah acil sifalar versin abimize cok üzüldüm.hep bu kahrolasi popstar onu yoruyor.kalp hastasi bir insan orada o kadar saat oturmamasi lazim.cok medyaya cikiyor son zamanlarda bu iyi degil...
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti isocity 09 Şub 2008, 12:48

programın sadece sarkı kısmını sonradan izledim. orhan sallıel partileri guzel yazmıs ama keske karar sesinide gencebaya göre ayarlasaymıs. çok pes gelmiş babaya göre. baba cok fazla mırın kırın etmeden derin derin okudu sarkıyı cokta zorlanmadı okurken cunku kendi notası değildi okudugu...
::::::::::Dünya kuruldu kurulalı görülmedi böyle bir buhran::::::::::
::::::::::Allah seni başımızdan eksik etmesin ya sevgili Orhan::::::::::
Kullanıcı avatarı
isocity
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti nezihi kadak 09 Şub 2008, 20:08

isocity yazdı:programın sadece sarkı kısmını sonradan izledim. orhan sallıel partileri guzel yazmıs ama keske karar sesinide gencebaya göre ayarlasaymıs. çok pes gelmiş babaya göre. baba cok fazla mırın kırın etmeden derin derin okudu sarkıyı cokta zorlanmadı okurken cunku kendi notası değildi okudugu...

pek anlayamadım.bende izledim. gencebay 1-2 kelime ile eşlik etti.derin okudu derken. neyi kastettiniz.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti SerdarYılmaz 09 Şub 2008, 20:51

Pes bir tondan demek istiyor yani. Bass gibi duyuluyordu sesi..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti isocity 10 Şub 2008, 00:50

derin derin okudu yani herzaman yaptığı mikrofon oyunuyla okumakla okumamak arasında okudu ama gercekten okudu fakat yanındakiler duydu sadece ve hiç zorlanmadı okurken çünkü konustugu tondan bile pes bir tondu ve konusur gibi okudu.. dikkat ederseniz sarkının bitişi nerdeyse fa notasına denk geliyordu..
::::::::::Dünya kuruldu kurulalı görülmedi böyle bir buhran::::::::::
::::::::::Allah seni başımızdan eksik etmesin ya sevgili Orhan::::::::::
Kullanıcı avatarı
isocity
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SerdarYılmaz 10 Şub 2008, 02:23

Zaten onun için de usta bir hamleyle müzigin sonundaki "...yasayamam" sözünü kIsIk bir ses ile bitirdi ya.. Harikaydi :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti Aytac 13 Şub 2008, 13:38

Kullanıcı avatarı
Aytac
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Sonraki

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri