orhan baba yılbaşında show tv'de

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

orhan baba yılbaşında show tv'de

İleti gencebaydostu 29 Arl 2007, 15:19

arkadaşlar orhan babamız yılbaşında show tv ekranlarında olacak.mutlaka seyredin.
Kullanıcı avatarı
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: orhan baba yılbaşında show tv'de

İleti SerdarYılmaz 29 Arl 2007, 15:49

Ne yapacak? Bir kaç playback mi ?
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 29 Arl 2007, 18:25

klasiklerden ve son albümlerinden birkaç playback yapar.canlı bağlama gösterisi olsa izleriz ama yapacağını sanmam.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti aydın 30 Arl 2007, 01:26

Az önce tanıtımını gösterdiler tv de dünya dönüyor ve hatasız kul olmazı söylüyordu playback
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti SerdarYılmaz 30 Arl 2007, 15:03

Ya zaten baska pek de birsey beklenemezki, kabahat bende aslinda, sorup ümitlenmemem lazim. Zaten son kasetine de pek önem vermiyor ki oradan hemen hemen hiç bir eser okumuyor.. Yani.. Okuyorsa da az uz.. Eskiden bir albüm yapardi, çiktigi her programi ayni albümle götürürdü, çünkü her albümde en az 5-6 tane 1000 kere dinleyip de bikamayacagin eserler yer alirdi.. Daha eski albümlerinden bahsetmiyorum bile. En son albümde böylesi 2-3 eser vardir en fazla. Onlari da hepimiz biliyoruz. Isin garip tarafi Gencebay o eserleri bile okumamistir, tercihini Popstar´in milli marsi "Gülünce daha güzel"´den yana kullanmistir. :) Sensin Benim Çilegahim, Söylenmedik Söz Kalmadi gibi üst düzey eserler kenarda beklerken tercihini malum bir kaç sarkidan yana kullanmistir...

Neyse. Hayirlisi olsun bakalim. Ama eski seyleri isitip isitip insanlarin önüne tekrar koymak reyting açisindan ne kadar basarili olacaktir, orasini da bilemem... Derken "eski" seylere "modasi geçmis" gibi saçma bir ifade etmek istemiyorum, ama "yilbasi programi" baglaminda insanlar sürprizler- ve dolayisiyla eglence seviyesini had safhaya ulastirabilecek seyler bekler.. Ne bileyim; kanalin birinde Ibrahim tatlises canli canli sarki okuyup kendi çapinda milleti eglendiriyorsa, digerinde Gencebay yine ve yeniden eski klasik eserlerini playback okuyorsa, herhalde büyük çogunluk Tatlises´in oldugu kanala zaplar.. Bilmem anlatabildim mi...?
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 30 Arl 2007, 16:01

SerdarYilmaz yazdı:Ya zaten baska pek de birsey beklenemezki, kabahat bende aslinda, sorup ümitlenmemem lazim. Zaten son kasetine de pek önem vermiyor ki oradan hemen hemen hiç bir eser okumuyor.. Yani.. Okuyorsa da az uz.. Eskiden bir albüm yapardi, çiktigi her programi ayni albümle götürürdü, çünkü her albümde en az 5-6 tane 1000 kere dinleyip de bikamayacagin eserler yer alirdi.. Daha eski albümlerinden bahsetmiyorum bile. En son albümde böylesi 2-3 eser vardir en fazla. Onlari da hepimiz biliyoruz. Isin garip tarafi Gencebay o eserleri bile okumamistir, tercihini Popstar´in milli marsi "Gülünce daha güzel"´den yana kullanmistir. :) Sensin Benim Çilegahim, Söylenmedik Söz Kalmadi gibi üst düzey eserler kenarda beklerken tercihini malum bir kaç sarkidan yana kullanmistir...

Neyse. Hayirlisi olsun bakalim. Ama eski seyleri isitip isitip insanlarin önüne tekrar koymak reyting açisindan ne kadar basarili olacaktir, orasini da bilemem... Derken "eski" seylere "modasi geçmis" gibi saçma bir ifade etmek istemiyorum, ama "yilbasi programi" baglaminda insanlar sürprizler- ve dolayisiyla eglence seviyesini had safhaya ulastirabilecek seyler bekler.. Ne bileyim; kanalin birinde Ibrahim tatlises canli canli sarki okuyup kendi çapinda milleti eglendiriyorsa, digerinde Gencebay yine ve yeniden eski klasik eserlerini playback okuyorsa, herhalde büyük çogunluk Tatlises´in oldugu kanala zaplar.. Bilmem anlatabildim mi...?

orhan gencebay son senelerde boş,gereksiz,anlamsız ve daha da kötüsü kendini zedeleyecek olan yanlış işlerin,anlayışların peşinden gidiyor.ve bunu her alanda sürdürüyor.birkimse ya düşünür,sanatçı ve idealisttir her anlamda(zülfü livaneli,barış manço,fikret kızılok,neşet ertaş) ya da şov dünyasının insanıdır(hülya avşar,gülben ergen,ibrahim tatlıses,bülent ersoy vs..) orhan gencebay bu iki sınıftan düşünce yapısı ve sanat değeri olarak birinci sınıfa ait ama son senede yaptıklarıyla ikinci sınıfa giriyor.hem ondan hem ondan olmaz.gerçek duruşunu kesin olarak göstermeli(ydi). bu durum da gencebay'ın duruşunda,anlamında bir muallaklık yaratıyor.bırakmalı artık popstarmış,yılbaşıymış,playbackmiş..bu vakitten sonra yapacağı kitap,belgesel,bağlama konçertosu,enstrumantal albümler vs..bu çalışmalarla bu yukarda bahsettiğim gerçek yeri olan birinci sınıfta yer almalı.kendine müthiş zarar veriyor.inşallah BİR BİLDİĞİ :!: vardır.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 30 Arl 2007, 17:09

Katiliyorum. Fakat "bir bildigi" var midir, bilmeyecegim. Belki vardir, ama o "bildigi" yanlistir..

Yilbasi programina çikmasina birsey demem açikçasi, ama elde yeni yeni sunulacak birseyler olmayinca bence biraz tuhaf oluyor tekrar o ekranin karsisina çikip ayni seyleri plaktan tekrarlatmak..

Ille çikacaksan o ekrana insanlara unutamayacagi seyler sunacaksin. Mesela bahsettigin bir Neset Ertas örnegi vardir. Kendisini ekranda görmek pek mümkün degildir, nadirdir, ama biliyorum ki yilbasi programlarindan birinde yerini alir çogu zaman, ve yeri agirdir... Çiktiginda da hakkini verir. Yani üzerinde bir büyü vardir, "aha yilbasi yaklasiyor, Neset Ertas simdi çikar söyler güzel güzel" diye bir beklenti vardir, önceden de vardi, simdi de hala var böyle bir tatli heyecan.. En azindan bende ve çevremde... Bu Gencebay´in üzerinde de vardi, ta ki ekranlarda gereksizce fazla boy göstermesine kadar.. Büyü bozuluyor, bilmem anlatabiliyor muyum...? Dedigin gibi Gencebay Popstar ile birlikte bir çesit "sovmen" kiligina girdirildi ister istemez.. Yazik oluyor. Ugrasacak o kadar sey dururken..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 30 Arl 2007, 17:40

SerdarYilmaz yazdı:Katiliyorum. Fakat "bir bildigi" var midir, bilmeyecegim. Belki vardir, ama o "bildigi" yanlistir..

Yilbasi programina çikmasina birsey demem açikçasi, ama elde yeni yeni sunulacak birseyler olmayinca bence biraz tuhaf oluyor tekrar o ekranin karsisina çikip ayni seyleri plaktan tekrarlatmak..

Ille çikacaksan o ekrana insanlara unutamayacagi seyler sunacaksin. Mesela bahsettigin bir Neset Ertas örnegi vardir. Kendisini ekranda görmek pek mümkün degildir, nadirdir, ama biliyorum ki yilbasi programlarindan birinde yerini alir çogu zaman, ve yeri agirdir... Çiktiginda da hakkini verir. Yani üzerinde bir büyü vardir, "aha yilbasi yaklasiyor, Neset Ertas simdi çikar söyler güzel güzel" diye bir beklenti vardir, önceden de vardi, simdi de hala var böyle bir tatli heyecan.. En azindan bende ve çevremde... Bu Gencebay´in üzerinde de vardi, ta ki ekranlarda gereksizce fazla boy göstermesine kadar.. Büyü bozuluyor, bilmem anlatabiliyor muyum...? Dedigin gibi Gencebay Popstar ile birlikte bir çesit "sovmen" kiligina girdirildi ister istemez.. Yazik oluyor. Ugrasacak o kadar sey dururken..

serdar tabii,haklısın.orada ben de anlatamadım tam galiba.yılbaşlarına çıkmasına ben de karşı değilim.hatta yılbaşı gecelerinin efsanesi olmuştur gencebay.ama çıkacaksa ya 79 yılbaşısı gibi efsanevi,mükemmel ve hit olacak,yarabbim gibi yeni bir eserle ya da 86 yılbaşısı gibi canlı bozlak bağlama açılışı vs. gibi ilginçlik ve güzelliklerle çıkmalı.ama şimdi durum öyle mi?o günlerde bırak yılbaşı gecesini,yılbaşından haftalar önce duyurulurmuş gencebay'ın televizyona çıkacağı ve bu adeta toplumsal bir olay haline gelirmiş.günümüzdeyse zaplanıp geçilen bir televizyon figürü olacak çoğu insan için.bu geldiği nokta çok acı.hala o konumunda olabilirdi ama yüzünü eskiterek büyüsünü bozdu.hem zaman hem itibar kaybediyor.kazandığı ne orası da muallak.konuşmanın da üzülmekten başka hiçbir şeye faydası olmuyor.faydası olacağını bilsem içim yanmaz.ama nafile...
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 30 Arl 2007, 18:16

Aynen katiliyorum Basar. Tabii bunda televizyon kanallarinin o dönemlere göre çogalmasinin, bu konuda yeni bir çaga girmemizin de payi var süphesiz, ama Gencebay yine de eski çizgisini koruyup seçici ve akilli davranabilirdi.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti berhudarol 30 Arl 2007, 19:31

merhaba arkadaslar ben sitenize yeni üye oldum ve cok begendim.almanyada yasiyorum evliyim ve bir oglum var. kendimi bildim bileli gencebayi dinliyorum.benim demek istedigim su :ben artik eski gencebayi istiyorum sirlarla dolu,medyaya az cikan,agirbasli vs...ama gencebay cok degisti.burada arkadaslarim bile gencebayin paraya ihtiyacimi var mecbur cikacAK diyor.ben onun bu sene yilbasi programlarina katilmasini istemiyordum cünkü popstarda yeteri kadar rezil oldu.hep ayni sarkilari okuyor vede playback.onun o kadar güzel eserleri varki.ama gencebayi dinlemeyenler bilmiyor.kendisi tanitiminida yapamiyor.mesela karacali ,kimi sarsin elleim,felektende beter vurdu,kördügüm vs... böyle yüzlercesini sayabilirim.bunlari bilmeleri lazim insanlarin anlayabilmeleri icin.tamam madem sesi yetmiyor o zaman ciksin sadece baglamasini calsin zaten hepimiz calmasina hasta degilmiyiz?üzülüyorum ama onu yinede cok seviyorum.simdiden hepinizin yeni yilini kutlar saglik ve mutluluklar dilerim. berhudar olun.............
Kullanıcı avatarı
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Sonraki

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir