SerdarYilmaz yazdı:Ya zaten baska pek de birsey beklenemezki, kabahat bende aslinda, sorup ümitlenmemem lazim. Zaten son kasetine de pek önem vermiyor ki oradan hemen hemen hiç bir eser okumuyor.. Yani.. Okuyorsa da az uz.. Eskiden bir albüm yapardi, çiktigi her programi ayni albümle götürürdü, çünkü her albümde en az 5-6 tane 1000 kere dinleyip de bikamayacagin eserler yer alirdi.. Daha eski albümlerinden bahsetmiyorum bile. En son albümde böylesi 2-3 eser vardir en fazla. Onlari da hepimiz biliyoruz. Isin garip tarafi Gencebay o eserleri bile okumamistir, tercihini Popstar´in milli marsi "Gülünce daha güzel"´den yana kullanmistir.Sensin Benim Çilegahim, Söylenmedik Söz Kalmadi gibi üst düzey eserler kenarda beklerken tercihini malum bir kaç sarkidan yana kullanmistir...
Neyse. Hayirlisi olsun bakalim. Ama eski seyleri isitip isitip insanlarin önüne tekrar koymak reyting açisindan ne kadar basarili olacaktir, orasini da bilemem... Derken "eski" seylere "modasi geçmis" gibi saçma bir ifade etmek istemiyorum, ama "yilbasi programi" baglaminda insanlar sürprizler- ve dolayisiyla eglence seviyesini had safhaya ulastirabilecek seyler bekler.. Ne bileyim; kanalin birinde Ibrahim tatlises canli canli sarki okuyup kendi çapinda milleti eglendiriyorsa, digerinde Gencebay yine ve yeniden eski klasik eserlerini playback okuyorsa, herhalde büyük çogunluk Tatlises´in oldugu kanala zaplar.. Bilmem anlatabildim mi...?

SerdarYilmaz yazdı:Katiliyorum. Fakat "bir bildigi" var midir, bilmeyecegim. Belki vardir, ama o "bildigi" yanlistir..
Yilbasi programina çikmasina birsey demem açikçasi, ama elde yeni yeni sunulacak birseyler olmayinca bence biraz tuhaf oluyor tekrar o ekranin karsisina çikip ayni seyleri plaktan tekrarlatmak..
Ille çikacaksan o ekrana insanlara unutamayacagi seyler sunacaksin. Mesela bahsettigin bir Neset Ertas örnegi vardir. Kendisini ekranda görmek pek mümkün degildir, nadirdir, ama biliyorum ki yilbasi programlarindan birinde yerini alir çogu zaman, ve yeri agirdir... Çiktiginda da hakkini verir. Yani üzerinde bir büyü vardir, "aha yilbasi yaklasiyor, Neset Ertas simdi çikar söyler güzel güzel" diye bir beklenti vardir, önceden de vardi, simdi de hala var böyle bir tatli heyecan.. En azindan bende ve çevremde... Bu Gencebay´in üzerinde de vardi, ta ki ekranlarda gereksizce fazla boy göstermesine kadar.. Büyü bozuluyor, bilmem anlatabiliyor muyum...? Dedigin gibi Gencebay Popstar ile birlikte bir çesit "sovmen" kiligina girdirildi ister istemez.. Yazik oluyor. Ugrasacak o kadar sey dururken..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir