Popstar Alaturka'da bu hafta Orhan GENCEBAY haftası

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Re: Popstar Alaturka'da bu hafta Orhan GENCEBAY haftası

İleti SerdarYılmaz 02 Arl 2007, 03:19

Ah Basar ah.. Su dediklerini keske Gencebay duysa. Ha, duyuyordur belki, ama keske ilgi gösterse, taksa..

Beni en cok ne üzüyor biliyor musun? Bizim burada haykirmamiz, hatta yeri geldiginde Gencebay´a bizzat bunlari iletmemiz, ya bazimilarimiz araciligiyla telefonla da ya da yüz yüze, ama sonucta Gencebay´in bu yanlis yoldan sapmamasi, hala oradan devam etmesi, ayni hatayi devam ettirmesi...

Yazik... Nasil bir potansiyel, nasil bir birikim... Ama o neye kullaniyor...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 02 Arl 2007, 19:50

Bu geceki popstarda Gencebay'ın bizler için sergileyeceği bu özel bağlama şov beni heyacanlandırıyor dostlar... Çünkü çok iyi şeyler olacağına dair içimde yeşeren müsbet ümitler var... Umarum hayal kırıklığına uğramayız...

Bu arada Orhan abimizin bağlama şovunu kayıt edip, gösteri biter bitmez, ortalama 1-2 saat içerisinde sitede yayınlayacağım... Tüm gönül dostlarına duyurmuş olalım...

Berhüdar Ol'un..
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

>> Orhan GENCEBAY Elektronik Kitabı

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti idam_mahkumu 03 Arl 2007, 01:31

Şuana kadar Bağlamanın B'si yok, programda bitmek üzere.. Yarın sabah 05.30'da işe kalacak birisi olarak gecenin 00.30'unda uykusuzlukdan kızarmış gözler ve artık uykudan başka birşey düşünemeyen zihnim ile Bilgisayar'ın başında Bağlama olayını beklemekteyim özellikle kayıt edebilmek için..

Fakat, Bağlamanın mesamesi okunmadı... 3-4 Gencebay eseri okundu, bitti.

Sözün özü, eğer ki programın son dakikalarında bir mucize yaşanırda bağlama çalarsa Gencebay, ne âlâ... Fakat artık maçın son dakikaları oynanıyor, son dakikada bir altın gol beklemek hayal olur, rüya olur ,yalan olur... Hem gecenin 1'inde çalınacak sazı kim izler ? Senin benim gibi adamlar... Sokakdaki vatandaş Gencebay bağlama çalacak diye gecenin birine kadar uyku sersemliğ iile bekler mi ? Beklemez... Bağlama çalınsa dahi, artık insanların çoğu çoktan yataklarında uyumuş durumdadırlar, dolayısı ile geniş kitlelere hitap edebilmek adına pekte başarılı olundu sayılmaz...

Aldatılık, kandırıldık ( söz meclisten dışarı ) Artık TV kanallarınında maskarası olduk, hiç başka derdimiz yokmuş gibi bi de bu çıktı başımıza... Yarında bir gazete Gencebay Ali samiyende konser verecek diye yazar, işi gücü bırakır gideriz bir güzelde yağmuru yeyip salak salak döneriz.

Ters köşeye yattık gene arkadaşlar... Hey yavrum hey... Zaten banada rüya gibi geliyordu... Şimdi kendime gülüyorum, Yedi yıldır bütün zamanımı, bütün maddi ve manevi kaynağımı Gencebay'ın internet aleminde en iyi şekilde tanıtabilmesi yolunda harcadım, iyi mi ettim yoksa kötü mü ? Gencebay için internette verdiğim emeği kitaplar başında ÖSS için verseydim, şimdi Japonya'nın Tokyo kentinde Genetik Mühendisliği okur olurdum herhalde...

Ne olacak bizim halimiz ?
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti sevenaffeder 03 Arl 2007, 01:42

Hep aldatılıyoruz Hep beklıyoruz ama elimize bi şey geçmiyor baba erteliyor sallıyor albümden haber gene yok tiribüüt albüm gene yok ne bu bizim çektiğimiz aldatılıyoruz hep bi şeylerle kandırılıyoruz bu seferde popstar krizi hani bağlama o da yok yani laftan başka bi şey yok yazık oluyor bize babada orda zaman geçiyor bu kadar basit iştee geçmiş olsun hepimize:(
sevenaffeder
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti idam_mahkumu 03 Arl 2007, 01:43

sevenaffeder yazdı:Hep aldatılıyoruz Hep beklıyoruz ama elimize bi şey geçmiyor baba erteliyor sallıyor albümden haber gene yok tiribüüt albüm gene yok ne bu bizim çektiğimiz aldatılıyoruz hep bi şeylerle kandırılıyoruz bu seferde popstar krizi hani bağlama o da yok yani laftan başka bi şey yok yazık oluyor bize babada orda zaman geçiyor bu kadar basit iştee geçmiş olsun hepimize:(

Al benden de o kadar...

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti hilga 03 Arl 2007, 01:59

Üzgünüm arkadaşlar.Haberi veren bendim ama size karşıda mahcup oldum.Madem çalmayacaksın, program tanıtımında gecmeyeceksin.Son dakika golu yedik yine.OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :cry:
Gülmek çok yakışır sana ağlamak değil.Sevmektir yaşatan inan sevilmek değil.
İÇİMDE BİR DÜNYA VAR,HİS DOLU SENLE DOLU(HERO)
Kullanıcı avatarı
hilga
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti idam_mahkumu 03 Arl 2007, 02:01

Program bitti... Allah seni bildiği gibi yapsın STAR TV ( lafa gelince Türkiyenin en büyük ilk özel kanalı ) Fragmanda, reklamlarda şurda burada Gencebay bağlama çalacak diye bizi gecenin ikisine kadar ekran başına kiltle, sonra üç beş şarkı ile bizi kandırdığını san... Yok öyle üç köfte yirmi beş.. Dalgamı geçiyorsun ? Adam mı seçiyorsun ?

Çocuk gibi kandırılıyoruz millet, elimize şeker veren bizi aldatıyor kandırıyor.. Önceden tv kanalları ile gazeteler ile aramız iyi sayılırdı, şimdi TV kanalları bile artık bizi şekerle kandırır oldu... Off ulan of...

Uykusuz kaldığıma mı yanayım, hayakkırıklığnamı yanayım, aldatıldığımıza, oyuna getirildiğimize mi yanayım, alay konusu olduğumuza, küçük duruma düşürüldüğümüze mi yoksa duygularımız ile oynandığına mı yanayım...

Bunuda bir şekilde sineye çekeriz, belki Eyvallah ederiz... Ama artık yeter, müsbet ve olumlu adımlar bekliyoruz artık senden Ey Gencebay... Beklemekte yetersiz kalır, resmen yalvarıyoruz, istiyoruz, istiyoruz ve istiyoruz...

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 03 Arl 2007, 02:02

saygısızlık bu.resmen alay ediyor bizimle.bize verdiği değer ortada.demek sadece reyting toplama amaçlıymış bağlama çalacağı duyurusu.birkez daha enayi yerine konduk.bu kaçıncı darbe?yediğin darbelere bak,bu da mı sana yetmiyor gönül?seni seven insanları insanları boşu boşuna uykularından,işlerinden güçlerinden,en önemlisi de zamanlarından ettin gencebay.sırf reyting uğruna."berhüdar ol" demekle incelik olmuyor maalesef..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 03 Arl 2007, 02:05

topraktanbircan yazdı:saygısızlık bu.resmen alay ediyor bizimle.bize verdiği değer ortada.demek sadece reyting toplama amaçlıymış bağlama çalacağı duyurusu.birkez daha enayi yerine konduk.bu kaçıncı darbe?yediğin darbelere bak,bu da mı sana yetmiyor gönül?seni seven insanları insanları boşu boşuna uykularından,işlerinden güçlerinden,en önemlisi de zamanlarından ettin gencebay.sırf reyting uğruna."berhüdar ol" demekle incelik olmuyor maalesef..

Biz 2000'lerin Gencebay'ına bir adım yaklaştıkca, o bizden iki adım kaçıyor... Olacak iş değil... Merak ediyorum bu meselelerin sonu nereye nasıl varacak. Durumun her geçen gün her şekilde kötüye gittiği ortada, Allah daha beterini vermesin...

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 03 Arl 2007, 02:08

idam_mahkumu yazdı:
topraktanbircan yazdı:saygısızlık bu.resmen alay ediyor bizimle.bize verdiği değer ortada.demek sadece reyting toplama amaçlıymış bağlama çalacağı duyurusu.birkez daha enayi yerine konduk.bu kaçıncı darbe?yediğin darbelere bak,bu da mı sana yetmiyor gönül?seni seven insanları insanları boşu boşuna uykularından,işlerinden güçlerinden,en önemlisi de zamanlarından ettin gencebay.sırf reyting uğruna."berhüdar ol" demekle incelik olmuyor maalesef..

Biz 2000'lerin Gencebay'ına bir adım yaklaştıkca, o bizden iki adım kaçıyor... Olacak iş değil... Merak ediyorum bu meselelerin sonu nereye nasıl varacak. Durumun her geçen gün her şekilde kötüye gittiği ortada, Allah daha beterini vermesin...

ömer,sırf kaçmak olsa iyi.bu yaptığı resmen saygısızlık ve hiçe sayma,enayi yerine koyma,reyting amacıyla sevgimizi istismar etme.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

ÖncekiSonraki

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir