idam_mahkumu 03 Arl 2007, 01:31
Şuana kadar Bağlamanın B'si yok, programda bitmek üzere.. Yarın sabah 05.30'da işe kalacak birisi olarak gecenin 00.30'unda uykusuzlukdan kızarmış gözler ve artık uykudan başka birşey düşünemeyen zihnim ile Bilgisayar'ın başında Bağlama olayını beklemekteyim özellikle kayıt edebilmek için..
Fakat, Bağlamanın mesamesi okunmadı... 3-4 Gencebay eseri okundu, bitti.
Sözün özü, eğer ki programın son dakikalarında bir mucize yaşanırda bağlama çalarsa Gencebay, ne âlâ... Fakat artık maçın son dakikaları oynanıyor, son dakikada bir altın gol beklemek hayal olur, rüya olur ,yalan olur... Hem gecenin 1'inde çalınacak sazı kim izler ? Senin benim gibi adamlar... Sokakdaki vatandaş Gencebay bağlama çalacak diye gecenin birine kadar uyku sersemliğ iile bekler mi ? Beklemez... Bağlama çalınsa dahi, artık insanların çoğu çoktan yataklarında uyumuş durumdadırlar, dolayısı ile geniş kitlelere hitap edebilmek adına pekte başarılı olundu sayılmaz...
Aldatılık, kandırıldık ( söz meclisten dışarı ) Artık TV kanallarınında maskarası olduk, hiç başka derdimiz yokmuş gibi bi de bu çıktı başımıza... Yarında bir gazete Gencebay Ali samiyende konser verecek diye yazar, işi gücü bırakır gideriz bir güzelde yağmuru yeyip salak salak döneriz.
Ters köşeye yattık gene arkadaşlar... Hey yavrum hey... Zaten banada rüya gibi geliyordu... Şimdi kendime gülüyorum, Yedi yıldır bütün zamanımı, bütün maddi ve manevi kaynağımı Gencebay'ın internet aleminde en iyi şekilde tanıtabilmesi yolunda harcadım, iyi mi ettim yoksa kötü mü ? Gencebay için internette verdiğim emeği kitaplar başında ÖSS için verseydim, şimdi Japonya'nın Tokyo kentinde Genetik Mühendisliği okur olurdum herhalde...
Ne olacak bizim halimiz ?