Popstar Alaturka'da bu hafta Orhan GENCEBAY haftası

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Re: Popstar Alaturka'da bu hafta Orhan GENCEBAY haftası

İleti sevenaffeder 03 Arl 2007, 02:18

izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
Arkadaslar bu star denen kanalın izleyici temsilcisiymiş yazın bu kadar enayi yerine koymal olmaz demekkı programı en çok gencebaycılar seyrediyor ki böle reklam yaptılar babada seyirci kalıyor ... gonül dostları kalmıyor
sevenaffeder
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti SerdarYılmaz 03 Arl 2007, 15:10

idam_mahkumu yazdı: Şimdi kendime gülüyorum, Yedi yıldır bütün zamanımı, bütün maddi ve manevi kaynağımı Gencebay'ın internet aleminde en iyi şekilde tanıtabilmesi yolunda harcadım, iyi mi ettim yoksa kötü mü ?

Önce kendini düsüneceksin. Herkes bir sekilde kendine bu dünyada.

Sonra tasima suyla da degirmen dönmez.. Biz durmadan Gencebay´in yakasina yapisalim, "projelerin" diye cocuk egitircesine hatirlatmalar yapalim, ne kadar sürer bu is... ?? Böyle seyleri Gencebay´in kendisi düsünmesi lazim, zaten bu konuda biraz olsun aktif olsaydi simdi en az 2-3 projesi de gerçeklesmisti..

Artik birsey demiyorum bu proje konularinda.. En fazla böyle olaylar sonrasinda bir "ah" esliginde dudaklarimiz arasindan sitem ve feryat edercesine "projelerin ne oldu" sözleri çikarsa çikar.. Ama artik düsünmüyorum.. Gencebay´in umrunda degilse benim hiç degil.

Bu arada ben dün Star TV´nin internet sitesine bakmistim, orada Popstar tanitiminde baglama diye bir söz yoktu, sadece Gencebay´in bir dans grubu esliginde eserlerini okuyacagi söylenmesti, bu da sizin dediginize göre gerçeklesmis.. Yani internet tanitimlarinda baglama diye bir olay yoktu, ama tv´de verdilerse o baska..

Neyse, alistik darbelere... Fazla takmamak lazim. Yavas yavas bagisiklik sistemimiz bunlara da alisti..!
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti mesutözşahin 03 Arl 2007, 15:16

arkadaşlar bence kanala topu atıp suçlamayın bence yine gencebay vazgeçmiştir ..çünkü son yılalrdaki az sayıdaki canlı performansı onu çok etkiledi yani sitediğini yapamama verememe korkusu onun zaten sahne tecrübesi ve cesarati olarak 1 -0 yenik başlatırken şimdi daha kötü duruma itti..
yoksa koskoca kral ben bağlama çalıcam diyecekte star tv yok baba sen çalma playback yap diycek..(isteği arzsusu ve performansı yeterli değil)buna inanmıyorum ben yani kesinlikle gencebayın rızası ve isteği parmağı var bunda..kim nederse desin..
ben programın sonuna yetişebildim zaten yani kendi sahenmi erken bitirdimki belki canlı performansına yetişirim diye ama nerde baktım dilen ciyi seslendiriyordu yine ufak tefek ezber hataları ve acemi sahne hareketleriyle...:)

ya sevgili kral senin ne işin var orda yaaaaa:(((
Kullanıcı avatarı
mesutözşahin
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 03 Arl 2007, 15:20

serdar,internet sitesinde yazmıyor ama televizyonda gerek programın reklamında gerekse alt yazılarda bağlama şov olacak diye geçmişlerdi.ben de mesut abi gibi düşünüyorum.sonuçta hiçbir tv kanalı mahçup olmak istemez izleyicilere.bu bir prestij kaybı olur çünkü.bence gencebay vazgeçmiştir son anda.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 03 Arl 2007, 15:29

Su "canli" isinden tamamen elini çekmeli Gencebay.. Ne kendisini ne de izleyicilerini bos ümitlere sokmamali.. Sonu böyle hayalkirikligi oluyor iste.. yas 65´e dayanmis, daha bir tane adamakilli sahne tecrübesi olmayan insan hala konserden bahsedebiliyor v.s....

Ne diyelim ki.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti nikrizruyası 03 Arl 2007, 17:11

arkadaşlar ben programa hiç bakmadım biliyordum böyle olacağını neden suküt-u hayale uğradınız anlamadım açıkcası böyle olacağı belliydi o istememiştir canlı performansı

artık şunu kabul edelim orhan abi müzik olayını bir kenara itmiştir çeşitli sebeplerle en buyuk sebep te korsan olayı bu gerçeğe alışalım artık

berhudar olunuz
gencebay müzik evliyasıdır ne mutlu onu gerçekten anlayanlara
Kullanıcı avatarı
nikrizruyası
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 03 Arl 2007, 17:45

evet arkadaşlar.orhan gencebay artık müziği bıraktı,bunu kabullenelim.bunun en büyük sebeplerinden biri de suat abinin belirttiği gibi korsan olayı.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti sevenaffeder 03 Arl 2007, 21:05

Kardesim o zaman baba müzigi bıraktı ise popstarıda bıraksın biz baştan beri istemiyoruz zaten bu konu ile ilgili nasıl sesimizi duyurmus isek bunu da duyurmamız lazım baba dedıgımız gibi playback yaparken bile sözleri unutuyor yada karıstırıyor. Bıraktıgı burdan belli bazı sarkılar yapıyorum diyor yine ümitlerimizi kaybetmememiz için dile getiriyor onu gındemde tutan bizleriz bu forumlar kendı sitesi bile 2 -3 senden beri yatıyor... bizlere yazık oluyor
sevenaffeder
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti topraktanbircan 03 Arl 2007, 21:46

evet arkadaşım durumu çok güzel özetlemişsin.aynen böyle.bırakın müziği falan,kendi sitesini yapıp müziğini anlatma ve tanıtma zahmetine :!: bile katlanmıyor.varsa yoksa o davet senin,bu davet benim,şu zengin iş adamının çocuğunun düğünü,bu zengin işadamının doğum günü partisi,kebapçı,gece kulübü vs.. açılışları,popstar alaturka.burada çırpınan biziz onun müziğini yaşatmak amacıyla.bu kadar da olmaz ya.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Önceki

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir