idam_mahkumu yazdı: Şimdi kendime gülüyorum, Yedi yıldır bütün zamanımı, bütün maddi ve manevi kaynağımı Gencebay'ın internet aleminde en iyi şekilde tanıtabilmesi yolunda harcadım, iyi mi ettim yoksa kötü mü ?
Önce kendini düsüneceksin. Herkes bir sekilde kendine bu dünyada.
Sonra tasima suyla da degirmen dönmez.. Biz durmadan Gencebay´in yakasina yapisalim, "projelerin" diye cocuk egitircesine hatirlatmalar yapalim, ne kadar sürer bu is... ?? Böyle seyleri Gencebay´in kendisi düsünmesi lazim, zaten bu konuda biraz olsun aktif olsaydi simdi en az 2-3 projesi de gerçeklesmisti..
Artik birsey demiyorum bu proje konularinda.. En fazla böyle olaylar sonrasinda bir "ah" esliginde dudaklarimiz arasindan sitem ve feryat edercesine "projelerin ne oldu" sözleri çikarsa çikar.. Ama artik düsünmüyorum.. Gencebay´in umrunda degilse benim hiç degil.
Bu arada ben dün Star TV´nin internet sitesine bakmistim, orada Popstar tanitiminde baglama diye bir söz yoktu, sadece Gencebay´in bir dans grubu esliginde eserlerini okuyacagi söylenmesti, bu da sizin dediginize göre gerçeklesmis.. Yani internet tanitimlarinda baglama diye bir olay yoktu, ama tv´de verdilerse o baska..
Neyse, alistik darbelere... Fazla takmamak lazim. Yavas yavas bagisiklik sistemimiz bunlara da alisti..!