Bir Teselli Ver, Batsin Bu Dünya, Kaderimin Oyunu, Benim Dünyam, Dertler Benim Olsun...
Bunlar okunacak, var mi iddiasina giren
Espri bir yana, Orhan Gencebay haftasi olmus ne yazar, olmamis ne... Adami ezim ezim ezdikten sonra... Daha kötüsü adam kendini ezim ezim ezdirdikten ve karizmayi ayak altina aldirdiktan sonra...
serdar daha başka ne okuyabilirler ki? bahçevan,uğrunda bir ölmek kaldı,giden gelmez yerine okuyacak halleri yok ya.yine sanki gencebay 5-10 eserden ibaretmiş gibi aynı şeyleri okuyup duracaklar.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
isocity yazdı:boş işler.. haftası değil senesi olsa ne olur....
yani...
+1
3-5 Gencebay şarkısı ile olay kapanacak. 4 programdır aynı bu.. Temcit pilavı gibi, Gönül, Yarabbim, Kaderimin Oyunu.. Başka şarkı yok sanki...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde... Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!
bellimi olur. Belki birazda pek bilinmeyen şarkılar ı okunur..... ama haklısınız tabi. nerde Orhan Gencebay dense Batsın bu dünya, bir teselli ver, kaderimin oyunu..... onca eserin içinden sadece halk tarafından en çok dinlenenlermi konuşulacak...
Şuna inanın bu saydığınız şarkılar dışında yarışmacılar farklı bir şarkı seçse bile selçuk tekay ve orkestrası rezil ederler parçayı.Belki izleyenler olmuştur geçen yarışmada bir yarışmacı küçüksün yavrum şarkısını okumuştu ve orkestra berbat çalmıştı.Ben selçuk tekay ve orkestrasının Gencebay müziklerini icra ederken gerekli ehemmiyeti gösterdiklerini düşünmüyorum. Aynı zamanda bu orkestra geçmişe damgasını vuran bir müzisyen olan GENCEBAY b.ersoyla sahneye çıkarken ORHAN BABANIN o kadar şaheseri dururken ablan kurban olsun isimli daha önce b.ersoyun seslendirdiği alelade bir şarkıyla karşılıyor bu ikiliyi. Sözün özü bu program bana göre baştan aşağı KOCA YÜREK e saygısızlıklarla dolu...